Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa irenka krecha jak byk !!! Ale fajnie będziemy lutówkamiKurde nie wiem czy mam zwidy, czy co
ja widze kreske nie cien.Kurde nie wiem czy mam zwidy, czy co
Dziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
Gratulacje [emoji6]
Wybacz ale nic bardziej drazniaco na mnie nie działa jak stwierdzenie ze jestem mloda i sie wreszcie uda (w zamysle bo mam czas...) ehhh szkoda ze to tak nie zawsze dziala..Każda z Was się doczeka uwierzcie ! Jedna wcześniej, druga troszkę później ale każdej się udajesteście młode wszystko się uda :*
GRATULACJE!! Super!Dziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
![]()
Mój też się trochę stresuje, że to tak na zawołanie i ze wszyscy będą wiedzieć co on robi za tymi drzwiami... I w sumie to się mu nie dziwięTak, dzis badanie, jutro wyniki, tez będę twarda w tym cykluczekam do 26, bo mam dłuższe cykle, biedny zestresował sie tym badaniem nieco, a ja tez dla, ze przed owu 3 dni wstrzemięźliwości
jakby nie mógł pójść w trakcie @ ale woli miec to z głowy, jutro napisze co wyszło. I liczę tez na Twoja relacje w czwartek
oby oba wyniki były dobre!
Kurde nie wiem czy mam zwidy, czy co
Nie masz zwidówKurde nie wiem czy mam zwidy, czy co
Planuje w dniu spodziewanej @ czyli w poniedzialek.No ja beczałam w sobotę na filmie, starania były już w środę, piątek, sobotę i niedzielę i dzisiaj też będą i jutro.
A avatarek ten jest moim ulubionym, tak podnosi samoocenę.
A Ty kiedy testujesz?