misis188
Fanka BB :)
Ja to ujelam delikatniejZnaczy sie przewidujesz ze wyzygam pol swojego tluszczu na poczatku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to ujelam delikatniejZnaczy sie przewidujesz ze wyzygam pol swojego tluszczu na poczatku![]()
Moze jeszcze nie byc serduszka. Wiem ze miałaś blastki to powiedzmy 3 dni do moich zarodkow to tak patrzac widzialam zarodek 23dpt a wczesniej 2 dni bylam na pogotowiu i.byl.tylko pecherzyk19dpt
Dokladnie i teksty typu wyjedzcie gdzies i trzeba odpuscic, mam ochote wtedy przypierdolic od takiego suchego piedolenia.Dokladnie. Ja z kolei ciagle slysze z kazdej strony historie jak to inne pary chcialy chcialy, staraly sie, a jak odpuscily to nagle bach. I qrwica mnie bierze gdy ktos mi wmawia ze mam PRZESTAC chciec to wtedy bede w ciazy..
Szczegolnie duzo w takich sprawach maja do powiedzenia osoby ktore nigdy sie o dzieci specjalnie mocno starac nie musialy, a problemy z plodnoscia sa dla nich rownie bliskie niczym zupa z azji..
Gratuluje [emoji106] [emoji106] [emoji106] rośnij w siłe [emoji2]Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
Nie nie@zylwia a Ty wczoraj mialas jakas wizyte i dr Ci powiedział ze zamiast Lenki jest Leos??
Kochana ja już 3 tydzień u mamy siedzę i ni3 mam dostępu do kompa@zylwia chyba namieszlam cos w kalendarzuzmienilam date porodu ale jakos nie chce mi wskoczyc w odpowiednie miejsce. Aktualna data to 06.07
i dodalam ostatnia wizyte na 18.06
Robilam wszystko jak zawsze w kalendarzu ale chyba cos nie pykło
Za utrudnienia przepraszam
![]()
Zebys wiedziala. Ja trafilam na takiego ginekologa zaraz po poronieniu. On mi gada ze po co invi, on zna kogos prywatnie, spec o monitorowania cyklu, prosze tam isc. Nie trzeba invi. Ja mu mowie, ze u mnie monitorowac mozna ser szwajcarski a z nasieniem M raczej kolejne 10 lat moge bezskutecznie probowac a ten mi dalej, ze nie trzeba invi i tylko monitoring. No myslalam ze dziadowi przypierdziele.Dokladnie i teksty typu wyjedzcie gdzies i trzeba odpuscic, mam ochote wtedy przypierdolic od takiego suchego piedolenia.
Gratki!Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
Gratulacje!!!!Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)