Sprightly88
Fanka BB :)
Ja tez mam wizytę 19powiem ci ze u mnie odwrotnie, po weekendzie ślubnym marze ze by już nic nie ogarniać i nie robić
![]()
Nie dziwie się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam wizytę 19powiem ci ze u mnie odwrotnie, po weekendzie ślubnym marze ze by już nic nie ogarniać i nie robić
![]()
Faktycznie, blisko
Mi nie jest dane rodzić malutkie dzieci :-) pierwsza córa 4100, więc ta i tak się zapowiada, że będzie trochę mniejszaNie taka malutka! Waga już super!
Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itpna kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co
wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje! @Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.
Ja przez Wilanów przejeżdżam często drodze do rodziny w Knc. A kawa czemu nie, może się jakoś doturlamTo ja chyba najdalej, na Wilanowie... a może jakaś kawa po weekendzie? Czy któraś nie czuje się na siłach? No i o ile Jolka się nie rozpakuje..
Ja przez Wilanów przejeżdżam często drodze do rodziny w Knc. A kawa czemu nie, może się jakoś doturlam![]()
Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierzeMożemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itpna kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co
wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje! @Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.
Ja jeśli w godzinach do 15 to mogę codziennie. Później mam córcię w domu, ewentualnie w poniedziałek i piątek w przyszłym tygodniu mogę popołudniu.Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierzeNiestety wycieczki na skm juz nie dla mnie
Dawajcie znać które dni i w jakich godzinach Wam pasują
![]()
Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itpna kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co
wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje!
@Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.
Hihi a ja o ile po zdjęciu pessara 19.06 nie będę tykająca bombą![]()
Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierzeNiestety wycieczki na skm juz nie dla mnie
Dawajcie znać które dni i w jakich godzinach Wam pasują
![]()