reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja w nocy o 1 zjadłam synowi loda

Wyrodna matka :D

A ja mam od kilku dni jakiś duży apetyt... Pół kg czereśni za godzinę pół kg truskawek... Na kolację 100gram bobu... Ciągle coś [emoji12]

Ja wczoraj miałam taką gastrofazę opór..!! Jadłam i mieszałam, pomimo że czułam że mi się uleje..

Zobacz załącznik 867066 Odebrałam jedna z ostatnich przesyłek. Chyba :D Bo co chwila dostaje smsy że jakiś kurier, paczkomat, a tyle tego nazamawiałam, że nigdy nie wiem co mnie tam czeka :D

Hahah :D Śliczne te literki! Mogłabym się nad nimi zastanowić gdybym na 100% była pewna imienia... :unsure::unsure::unsure:

Dziś oglądałam pociąg intercity odemnie do was 3,5 godz na Warszawę centralna
Mam taka ochotę wsiąść i przyjechać chociaż na jeden dzień
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]

Ooooo, @Karla88, @Darka83 to jest zajebisty pomysł..!!! Obyśmy tylko nie odbierały 2 porodów na stoliku do kawy :-D:-D

az tak to tez przeraza.... dzis synek pytal , czy jakzaczne rodzic w domu to ma po pogotowie dzwonic ...mam nadzieje jednak dojechac !!!!

Przezorny chłopak :D

Śliczne kolory!

Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala

Wow... no to grubo jakby ktoś chrzcił po roku :D Albo nie chrzcił w ogóle ;)

Wyrodna matka :D

Ja wczoraj miałam taką gastrofazę opór..!! Jadłam i mieszałam, pomimo że czułam że mi się uleje..

Hahah :D Śliczne te literki! Mogłabym się nad nimi zastanowić gdybym na 100% była pewna imienia... :unsure::unsure::unsure:

Ooooo, @Karla88, @Darka83 to jest zajebisty pomysł..!!! Obyśmy tylko nie odbierały 2 porodów na stoliku do kawy :-D:-D

Przezorny chłopak :D

Śliczne kolory!

Wow... no to grubo jakby ktoś chrzcił po roku :D Albo nie chrzcił w ogóle ;)
No jak to w ogole[emoji33] To tym bardziej byl powod do ukrywania dziecka w domu[emoji23]

reklama
Do góry