Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, jak się obwód zachowuje w czasie okołoporodowym, ale ja bym brała 85DD bryt/85E polskie (i przez parę dni po porodzie przedłużkę) nim obwód zmaleje, a ponoć dość szybko wraca do "normy"Pytanie do naszych specjalistek od doboru biustonosza [emoji16] jak mam 89cm pod biustem to mam kupić 90D?
W piersiach mam 105, ale pewnie podrosna gdy pojawi się mleko
Gratulacje juz coraz bliżejWitajcie mamusie w 37tc[emoji4]
Jeszcze tylko tydzien[emoji3]
Zycze wszystkim milego dnia i owocntch wizyt!
Nie wiem nawet kiedy to zlecialo[emoji33]Gratulacje juz coraz bliżej
To jeszcze jakieś ładne pieluszki do kompletuWow, podziwiam, ja musiałam sobie zrobić przerwę, zresztą pokarmu w II trymestrze było tak mało, że dzieć się tylko denerwował...
No wziął i zasnął, jak już dokładnie zaplanowałam, jak go pokroję... A co do rozpierania i napierania, to właśnie odkryłam, że tylko w fotelu samochodowym wygodnie mi się siedzi... może sobie go wmontuję przed komputerem?
@Margana coraz piękniej wyglądasz
Dotoczyłam się dzisiaj do pepco i nie było ani jednego bodziaka na 56Dobrze, że lipiec, jakby dziecko się urodziło zanim mu zorganizuję jakiekolwiek ubranka, to będzie paradować w samej pieluszce
Albo, jeśli mnie zdąży wkurzyć, to mu założę zimowy kombinezon, bo to akurat zostało po starszaku.
Ja bym wypiła amaretto, albo jakiś dobry likier kokosowyZa mna to tylko ciagle kakao chodzi I wszystko co mleczne[emoji5]
Mnie to będziesz miała jeszcze bardziej po sąsiedzku, jako że w ten weekend przeprowadzka [emoji6]Ja to jak powsinoga czeka mnie wycieczka po knajpach z JustMe i Jola w wawie
Potem chlanie z tobą [emoji23]
Mogę jeszcze po sąsiedzku odwiedzić age i Olę
Normalnie podróżniczka