Margana
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Mam nadzieję że się nie pogniewa że wam napisałam.. Martwię się...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki!Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
oj czyli gaderiela?Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Super. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze z obojgiem!Już jest po, ale na pewno napisze wam szczegóły sama jak ochłonie![]()
Takoj czyli gaderiela?
Powiedz normalnie, ze poszlas do przychodni pobrac zeby nie placic i tyle.Dziewczyny bo niewiem jak to teraz pogodzić chodziłam sobie czasem do dwóch lekarzy prywatnie i na nfz prywatnie bo już miałam zwolnienie od tego lekarza a na nfz bo jak potrzebowałam jakieś recepty albo coś mnie nie pokoiło to od razu mnie przyjął i nie musiałam płacić i w sumie załuję ze odrazu nie poszłam do nigo na nfz bo nie widzę żadnej różnicy oprócz ze wszystko za darmo i pobrał mi ten gbs mam jutro isc do niego po badania i skierowanie do szpitala .. ale we wtorek mam wizytę prywatną i moj lekarz ma mi pobrac gbs prywatnie mam mu powiedzieć ze juz mam wyniki trochę namieszałam ... m
Mam nadzieje ze z maluszkuem i z nia w porzadku ktory tydzien teraz miala?
Mam nadzieję że wszystko jest ok.Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Ola a jak Ty zalozyli Ci już passar?Mam nadzieję że wszystko jest ok.
CudoBlanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254
Śliczna moje gratulacjeBlanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254