D
Deleted member 181275
Gość
Spokojnie kochana napewno pomoże, bierz i się nie denerwuj mi tam! Odpoczywaj [emoji8]No tego mi nie dała tylko ten duphaston, ja się nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie kochana napewno pomoże, bierz i się nie denerwuj mi tam! Odpoczywaj [emoji8]No tego mi nie dała tylko ten duphaston, ja się nie znam
Jest tu mnóstwo dziewczyn, które biorą to na podtrzymanie i rodzą zdrowe dzieciDziewczyny miała któraś podobna sytuacje do mojej ? Ze niskie wyniki a dupek podbudował ? Uratował dzidzie ?
No właśnie nie ma kropka jeszczeNajważniejsza jesteś Ty i kropek, trzymam za Was kciuki, korzystaj ze zwolnienia i wypoczywaj![]()
:* Jesteście Kochane dziewczyny! Dziekuje za wsparcie! Akurat w takich chwilach jest to bardzo potrzebneSpokojnie kochana napewno pomoże, bierz i się nie denerwuj mi tam! Odpoczywaj [emoji8]
To że nie widać nie znaczy że go nie ma, po prostu jest za mały żeby go zobaczyćNo właśnie nie ma kropka jeszcze![]()
nic nie widac
Ok. 9 dni po owu ma prawo nie wyjść, zagnieżdzenie może być nawet do 12 dni po.Dziewczyny, a czy betaHCG ma prawo nie wyjść jeśli robiłam ją w 28 dc rano przy cyklach średnio 32 dniowych ? Owulacja dość późno około 18-19 dc
DziękiOk 9 dni po owu ma prawo nie wyjść, zagnieżdzenie może być nawet do 12 dni po.
Mi nawet jakieś 12 dni po wyszedł negatyw, następny zrobiłam za 4 dni i wtedy już była blada ale widoczna kreska.Dziękirobię sobie jeszcze sztuczną nadzieję eh, zrobię test ciążowy w sobotę rano będzie to już 31 dc więc sprawa napewno będzie jasna