reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Aguu..la super ze z Franiem wszystko dobrze (mój syn tez Franek:)) ,
fajnie ze że dzisiejsze wizyty udane
Ja się dzisiaj objadlam bobu z fasolka i mialam rewolucje, ledwo zdążyłam do toalety
Mój starszy też Franio :)

Ja na diecie obrotowej byłam zimą przed ciąża. W efekcie przytylam 4 kg :O Nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się coś takiego. Teraz już tyle nie jem, od słodkiego mnie odrzucilo, jedynie lody i kawa, ale tylko mrożona karmelowa z McDonalda.

Dziś wyruszamy na tygodniowy urlop na mazury. Miał w być Hiszpania i smażing, ale przez ciążę zmieniliśmy plany. Wybraliśmy super ośrodek dla dzieci, na pewno nie będą się tam nudzily.
Wczoraj po wiesciach o dziewczynce wpadłam po drodze do Lidla i kupiłam spodenki i bodziaczki, bo ja nie ma w domu nic dziewczecego. Słodkie są:D

reklama
A myslalam ze przywitam się z Wami jako pierwsza , bo kto w sobotę staje przed 7:)
A tu taka niespodzianka
Miłego dnia
Moje dziecko :D

U mnie z dietą różnie, czasem obrotowa, czasem kiepski apetyt. Młody trochę mi ułatwia niepodjadanie, bo jest łakomczuchem i jak ja coś jem, to on zaraz też chce. Roczniakowi trudno wyjaśnić, że nie wszystko jest dla niego, więc czasem zastanawiam się dwa razy, zanim zjem coś niewłaściwego ;) Skończył się trymestr, więc znów się zważyłam. Przybyło mi tylko 0.5kg. Super.

Witam się i ja w ten cudny sobotni dzionek :). Dopiero oczka otworzyłam, ale czas sie ogarnac bo dzis teściów mam z wizyta. Nic nie wiedza o dzidzi wiec trzeba bedzie ich wkoncu poinformowac ;).

Franio dobrze :-) :), bratowa gorzej ale wiadomo musi dojść do siebie po CC.

Kruszka udanego "wywczasu" :tak:.
My za tydzień. Mlody musi swiadectwo odebrac ;).

Motylku super "gościowania" :-) :).

Daga gratki. Pochwal się :wink:.

Ania, diety obrotowej staram się nie miec bo i tak waze juz swoje.. Ale haslo obłędne :D.

Juli tez taka ilosc upławów nie miewam...

Miłego weekendu :biggrin2:.

Dzień dobry :) już się chwale haha ;)
Ja miałam ciężką noc, bo wczoraj sie najadłam agrestu i mnie żołądek coś pobolewał i spać nie mogłam :/
IMG_20180616_090520.jpg

Załączniki

• IMG_20180616_090520.jpg
    IMG_20180616_090520.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 369
Hejka!!! U mnie waga stoi co mnie cieszy, nawet nie mam jakiś wielkich zachcianek, przy synu to miałam dietę obrotową bo ciągle coś podjadalam I podobnie jak @HappyElephant muszę też uważać na to co jem bo moje dziecko tylko krzyczy am I am:-D @Aguu..la super że z Frankiem wszystko ok:-) :) A tak w ogóle to apka pokazuje mi że zaczęłam dziś 13 tydzień ciąży :-p

Witam sie i ja, takze wstalam po 7, ale juz chyba od 5 sie budzilam :/ te noce mnie wykoncza.
M pojechal do pracy, szkoda, nie lubie jak w sobote jezdzi :( cora pohechala na integracje ze swoja grupą a potem idzie od babci na nocke. W sumie nie wiem co dzis robic, kompletnie nie mam planów...

reklama
Do góry