Sabi32
Fanka BB :)
O faktycznie, a juz chcialam pytac w kasieUbranka sa 56 i 62sa malusienkie hehe
To nie dzis tylko za tydzien ta promocja zle popatrzylysmy na datewklejam jeszcze raz na dole jest data ze od 23.06
Zobacz załącznik 867850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O faktycznie, a juz chcialam pytac w kasieUbranka sa 56 i 62sa malusienkie hehe
To nie dzis tylko za tydzien ta promocja zle popatrzylysmy na datewklejam jeszcze raz na dole jest data ze od 23.06
Zobacz załącznik 867850
Ubranek nie mam w ogóle jeszcze żadnych, stos pudeł na strychu ale po dziewczynkach, mojej i siostry więc teraz dla chłopca wszystko od nowa będę musiała kupować. Ale dla mnie to jeszcze za wcześnie.
Ja mam ta sama sytuacjeja sie chce cieszyc ciaza a nie myslec ze cos sie moze ja tez szalec narazie nie zamierzam, jedynie jak faktycznie cos sie trafi fajnego w promocji, to kupię
Swoja drogą, to sie tak mowi, ale za chwile polowa ciąży..chce poszyc sporo rzeczy, ale jakos tego nie widze z brzuchem pod nosem, wiec siła rzeczy bede to musiala zrobic ciut wcześniej, to samo z zakupami...pamietam koncowki moich ciąż plus rozejscie spojenia lonowego...o nie, wtedy to ja zdolna bede do minimum...
Ja też szukałam tycj bodziakow, a okazało soe, ze promocja dopiero za tydzień [emoji14]To wracaj kochana! Bedziemy na spacerki chodzic z wozeczkami![]()
Na Chorzowskiej mam wujka, zresztą moja mama mieszka blisko tej ulicymozna powiedziec moje rejony
![]()
Ja w koncu polecialam do lidla i bede robic gołąbkibodziakow i polspiochow pelne kosze, tylko nie w promocji...a moaly byc dzis za polowe ceny
![]()
@Anet23 cudne ciuszki, na zdjeciu wydaja sie takie duuze![]()
Dziewczyny jak jest z tym przybieraniem na wadze, pisało kilka z was ze cieszycie się ze nic nie przybralyscie jeszcze. A czy to nie jest tak ze już jednak powinnismy? Ja się trochę martwię bo na początku mimo ze nie wymiotowałam spadłam kilogram i tak stoję dalej na -1.