• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama
reklama
Wpadlam do Was po dluzszej nieobecności i mam do nadrobienia 1660 wiadomosci :d chocbym chciala to bez szans :p

Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze i że ładnie rosną Wam brzuszki ;-)

Ja wrocilam do pracy po macierzyńskim i czasu brak na cokolwiek -.-

Wiekszosc pewnie mnie nie zna, część nie pamięta ale trzymam za Was mocno kciuki :*

Wpadlam do Was po dluzszej nieobecności i mam do nadrobienia 1660 wiadomosci :d chocbym chciala to bez szans [emoji14]

Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze i że ładnie rosną Wam brzuszki ;-)

Ja wrocilam do pracy po macierzyńskim i czasu brak na cokolwiek -.-

Wiekszosc pewnie mnie nie zna, część nie pamięta ale trzymam za Was mocno kciuki :*
Hej kochana oczywiście że cię pamiętamy :) ja aż nie chce myśleć o tym jak to tutaj w uk wygląda z macierzyńskim.... Prawie jakby nie było :/

reklama
Dzień dobry a w zasadzie dobry wieczór :) dzisiaj dzień mi strasznie uciekł, do 14 w pracy, potem poszliśmy do knajpy z rodzicami na obiad, a po powrocie zapadłam w sen zimowy i dopiero wstałam, ale czuje, że zaraz padnę znowu. W ciąży mogłabym w kółko spać.

Co do porodów przenoszenia itd, jest tu jakaś dziewczyna która ma macice dwurożną i już rodziła? Chodzi mi o to do którego tygodnia donosiłyście ciążę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry