Karla88
Fanka BB :)
Gadaj co bo też mam dziada na dupsku [emoji57]
Można stosować w ciazy i przy karmieniu bez recepty jest o tyle dobry ze znieczula od razu mega mi pomógł bo nie mogłam ani wstać ani iść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gadaj co bo też mam dziada na dupsku [emoji57]
Nie gadam z Tobą [emoji35][emoji35][emoji35]zaczynalam z 62 a teraz mam 81,5.
Uciekłam na kilka hwyszlas do domu ? Chyba przegapilam dobra nowine
Gratulacje! Piękne dziewczyny. Dużo sił dla nich i dla mamusi.Hej dziewczyny,
14.06 o 8 rano przyszły na świat nasze córeczki - Ellin (2400 g) i Koral (2000g).
Są przecudowne. Koral jest bardzo malutka i potrzebuje dokarmiania i dogrzewania, ale może juz jutro wyjdziemu razem do domu.
Porod byl przez cc, ale nie bylo zle. W sumie to były to najpiekniejsze 45 minut w moim zyciu.
Zyczymu wszystkim mamusiom wytrwalosci na końcówce ciąży!
Śliczne córeczki . GratulujęHej dziewczyny,
14.06 o 8 rano przyszły na świat nasze córeczki - Ellin (2400 g) i Koral (2000g).
Są przecudowne. Koral jest bardzo malutka i potrzebuje dokarmiania i dogrzewania, ale może juz jutro wyjdziemu razem do domu.
Porod byl przez cc, ale nie bylo zle. W sumie to były to najpiekniejsze 45 minut w moim zyciu.
No i mamy kolejną lipcówkę rozpakowaną! Gratuluję kochana, śliczne dziewczynki!Hej dziewczyny,
Gratulacje!!! Dwie ślicznotkiHej dziewczyny,