PatkaPatka
Fanka BB :)
Kochane, zdarzają się Wam takie okrutne bóle głowy? Dzisiaj od rana tak mnie boli, że nie idzie żyć, ratuje się paracetamolem ale zastanawiam się czy to normalne. Ból jest nie do zniesienia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też tak mam. Tylko faktycznie jestem wtedy głodna. Wczoraj jak jadłam kanapki to mąż się na mnie patrzył jak na wariata i stwierdził że jem jakbym kilka dni nic w ustach nie miałaDziewczyny też tak macie?Od kilku dni, a w sumie od dnia kiedy wrócił mi apetyt na cokolwiek, po dłuższej przerwie od zjedzenia jakiegoś posiłku, tak 3,4H dopada mnie takie dziwne uczucie jakby delikatnego ssania, głodu w żołądku. Chociaż jeść mi się nie chce ale chyba tak dzidziuś upomina się ze jest głodny. Dziwne uczucie trudne do opisania, bo normalny głód to to nie jest.
Ja miewam takie bóle. Nic mi nie pomaga, okłady, leżenie nieruchomo, mocna kawa. Jak zacznie mnie boleć to czasem trwa to dwa dni. Ostatnio u gina zapytałam o te te bole i powiedział że jeśli już nie mogę wytrzymać to żeby wziąć paracetamol. I tak już zrobiłam 2 razy, po pół godzinie mam spokój . Chyba lepsze to niż się męczyć...Kochane, zdarzają się Wam takie okrutne bóle głowy? Dzisiaj od rana tak mnie boli, że nie idzie żyć, ratuje się paracetamolem ale zastanawiam się czy to normalne. Ból jest nie do zniesienia.
Zgadzam się, nawodnienie to podstawa.Jak się wykluczyć ten problem to może być i pogoda i zmęczenie itp...Patka u mnie to kwestia odwodnienia. Minimum 1.5l wody w ciągu dnia bo inaczej migrena murowana.
U nas tez, ale w sumie od razu mówił, że to może być jeszxze lechtaczka., ale prawdopodobnie... I ja się tego "może..." uczepilam. Trochę mi to nie dawało spokoju i chciałam bardzo sprawdzić serduszko i płeć przed wyjazdem.Patka mam tak od dwóch dni.
Kruszka dajesz nadzieję bo mi też powiedział że chłopiec a potem że nie jest pewny więc może i u nas będzie dziolcha ;-)
Ale sliczny [emoji7][emoji7][emoji7]@Aguu..la cieszę się, że z Franiem dobrze i zaraz wychodzążyczę Wam udanego wyjazdu
@aga6 czesc, powodzenia, czekamy na Ciebie
My już od wczoraj na Mazurach, w super dziecięcym ośrodku. Serdecznie polecam Zalecie Mazury. Jest tyle atrakcji dla dzieci, że trudno się zdecydować
Wczoraj jadac tu, wstaliliśmy na obiad do centrum i wpadalam na szybko do smyka. Miałam kupić małej jedno ubranko i xnazlam gruby pajac na wyjście że szpitala. Jednak nie chciało mi się stać w kolejce i to odwiesilam. M pyta czemu nic nie kupiłam, mówię, że nie chciało mi się stać a widziałam ten pajac itd. I On po niego poszedł. Zapłacił 37 zł![]()
Ja to glodna jak wilk ostatnio[emoji33][emoji33]Dziewczyny też tak macie?Od kilku dni, a w sumie od dnia kiedy wrócił mi apetyt na cokolwiek, po dłuższej przerwie od zjedzenia jakiegoś posiłku, tak 3,4H dopada mnie takie dziwne uczucie jakby delikatnego ssania, głodu w żołądku. Chociaż jeść mi się nie chce ale chyba tak dzidziuś upomina się ze jest głodny. Dziwne uczucie trudne do opisania, bo normalny głód to to nie jest.
Mnie tez dzisiaj boli. Dlatego zgnilam w łóżku[emoji23]Kochane, zdarzają się Wam takie okrutne bóle głowy? Dzisiaj od rana tak mnie boli, że nie idzie żyć, ratuje się paracetamolem ale zastanawiam się czy to normalne. Ból jest nie do zniesienia.
Kurcze, ja strasznie dużo pije przynajmniej 3l , czasem więcej więc odwodnienie wykluczam, pozwalam sobie na lekką kawę raz dziennie i to też nie pomaga, dzisiaj musiałam wziąć paracetamol bo już nie dałabym rady :/Patka u mnie to kwestia odwodnienia. Minimum 1.5l wody w ciągu dnia bo inaczej migrena murowana.