Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale może mieć Karolinkę... [emoji6][emoji16]Dziewczynka, juz widze siebie jak szyje te sukieneczki90 proc to duzo, pare razy sprawdzal pod kazdym kątem, takze licze po cichu, ze zmian juz nie bedzie
M tylko nie bedzie mial Karolka [emoji14]
Moze dzis zasne spokojnie, bo ostatnio przesypiam max 3-4h...
Kurcze, mi już brzuch konkretnie odstaje, druga ciąża, 16 tydzien a dalej nic... Chyba zaczynam się tym stresowaćMnie ledwo zaczyna brzuszek ciążowy widać a wy już o ruchach i kopnieciach piszecie :O
Ja do tej pory czuje. jedynie skurcze - podobne do tych w czasie okresu
Fajnie byłoby coś poczuć. Ja zaczęłam wczoraj 15 i dalej nicMnie ledwo zaczyna brzuszek ciążowy widać a wy już o ruchach i kopnieciach piszecie :O
Ja do tej pory czuje. jedynie skurcze - podobne do tych w czasie okresu
No to pozostaje cierpliwie czekaćJa w pierwszej ciąży poczułam ruchy grubo po USG połówkowym, a teraz mam podobnie ułożone łożysko, więc do minimum piątego miesiąca nie zamierzam się nakręcać i panikowaćCzasem czuję, jakby coś się działo w środku, ale szczerze mówiąc nie jestem w stanie powiedzieć, czy to to. Mówi się, że w drugiej ciąży łatwiej rozpoznać, ale w moim przypadku to nieprawda, bo nie mam doświadczenia z ruchami tak małego dziecka.

dzis rano juz pomasowal brzuszek..milo