reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja się smarowalam od skończonego 3 miesiąca palmersem a potem do teraz olejkiem z Rossmana co wieczór i nie mam żadnego rozstępa, ale wątpię żeby to była zasługa kosmetyków.
Ja smarowakam się oliwka. A rozstępy zrobiły mi się niedawno i to można powiedzieć z dnia na dzień...

reklama
U mnie ściągnięcie szwów planowo w ten piątek, to będzie 37 plus 5. Ale od niedzieli, kiedy minął 37 tydzień jestem aktywniejsza i zobaczymy co to będzie. Liczę na masaż szyjki przy okazji ściągnięcia szwów....bo to piątek wieczorem w szpitalu, akurat mój lekarz ma dyżur i chciałabym urodzic pod jego opieka, może właśnie po północy, w Dzień Ojca ;)
To trzymam kciuki zeby plan sie powiodl[emoji3]
Ja bym sie nie obrazila za 27.06 - nadza rocznica slubu [emoji3]

Jak moja siostra urodziła to pokój dzielilam z dwoma braćmi i jeszcze 2 siostrami wszyscy młodsi było weslo [emoji1] ja miałam wtedy 18 lat często rodzice przychodzili i nas uciekali najmłodszy brat 10 lat młodszy muszę przyznać że źle nie było strasznie mlodzsze rodzeństwo rozpieszczelam dobrze ze miałam dużą kanapę bo nie raz spaliśmy w 5 na niej wspaniałe wspmnienia taka szkoła przetrwania A wysłałam się dopiero jak Łukasz ze mna zamieszkał jak zaczęliśmy sobie piętro robić [emoji1]
No wlasnie sporo ludzi tak mirszka.M az do slubu mieszkal w jednym pokoju z rodzicami i siostra[emoji6]

Kochane, a macie jakieś sprawdzone sposoby na rozstępy?? To co mi się zrobiło na bokach i nogach to jedna wielka porażka [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]
Tez mam ale teraz nic ci to nie da. Ja juz cala butelke bio oil zuzylam i nic. Lekarz mi powiedział ze lepiej po porodzie uzywac takich rzeczy bo w ciazy nie dzialaja te kremy itp

No wlasnie sporo ludzi tak mirszka.M az do slubu mieszkal w jednym pokoju z rodzicami i siostra[emoji6]
Najśmieszniejsze wspomnienia jak się rodziców nakrywalo na figlowaniu nigdy tego nie zapomne[emoji23][emoji23] albo jak za głośno byli to w ścianę pisaliśmy ja zawsze mówiłam ,, w tym pokoju jest już i tak ciasno następny dzieciak z wami spi" po takiej coasnocie człowiek zaczyna doceniać przestrzeń która posiada

Powiem Ci, że jako że jestem niecierpliwa i nie chciałam czekać aż M wróci z pracy to sama malowałam [emoji14] i mnie ona wcale nie smierdziała.
Kurcze a ja to nawet nie jestem na budowie gdy mój maluje żebym tego nie wdychala by małej nie zaszkodzic [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry