Drugi chlopak [emoji4] super!Będzie Artur hihi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Drugi chlopak [emoji4] super!Będzie Artur hihi![]()
Piekne [emoji7]@Sabi32 ale to cudne!
Ja dzis juz caly dzien czulam moja rybkeno mojego rybka
cos czuje ze to bedzie jednak chlopak , tzn i od prenatalnych i 2 tyg pozniej gin potwierdzil ale wiadomo ze niewiadomo ale chyba jednak mysle ze chlopiec. Takie smyranko czulam dzis caly dzien, z przerwami, extra
czuje tam gdzie detektorem łapie serduszko, moze ciut wyzej, ale ciut nad spojeniem, do pepka kawal drogi ale po lewej stronie jakby, to na dziewczynke wg zabobonow
? No zobaczymy
Na ali tez kupuje namietnie, place karta i tez zwracaja kaske jak nie przyjdzie przesylka, oni maja bardzo dobre zabezpieczenia, nie to co na ebayu, tam mi zhakowali konto ale wywalczylam swoja kaske. Ali ma super polityke i zabezpieczenia, polecam
Ja ucze dzieci prywatnie angielskiego i taki dzis prezent dostalam na zakonczenie roku od jednegoaz sie wzruszylam, to moj pierwszy zestaw, cudny
caly czas dotykam te malenkie ciuszki
![]()
Ja też z WarszawyJa też ma jeszcze w połowie lipca, ale nie robimy na każdej USG.
Dziewczyny odnajdujemy się widzę w PolsceMoże któraś z Was mieszka w Warszawie albo okolicach?
O raany, ale super, jaka stópka słodziutka
7 minut usg![]()
Coś pięknego [emoji4] dobrze wiedzieć co te szkraby robią w środku
7 minut usg![]()
Też tak uważam że przeslodka stopinkaO raany, ale super, jaka stópka słodziutka![]()
A jak sie nazywa ta grupa? Rowniez chcialabym chustonosic, ale nie mam jeszcze o tym pojecia [emoji6]Hahahah świat mały![]()
Dobrze wiedzieć że mam na forum chustomamebo jestem taaaaak zielona a na prawdę chciałabym zacząć motac. W tk ma xx widziałam kilka dni temu chusty ale były elastyczne więc pewnie nadaly by się na Maks 3-4 mce I to głównie po domu....
Ja nie dostaje nic poza zdjęciami od nhs (NFZ w uk), zazwyczaj są to 2-3 zdajecia.Dziewczyny a Wy nie dostajecie płytek z usg ?
Tak właśnie mówiąc ogółem , to chyba to robienie usg czy dawanie zdjęć , płytki z filmikiem , zalezy od podejścia lekarza ... bo raczej żadna by nie odmówiła badania czy pamiątki . Nie wiem czy to wynika z wizyt nfz czy po prostu lekarze tak mają , bo kolejna pacjentka byle szybciej .
Ale np. jak mówicie ze nie macie usg raz w miesiącu bo jest zbędne to co ile co 2 Wam robią ?
Nie mówię tutaj o częstotliwości wizyt bo kazdy sobie tam ustawia jak komu pasuje aby się czuć spokojniej ,ale takim standardzie raz na miesiąc i bez usg .