ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Masz go na ovu? ak tak to pod nim jest taki apis : udostepnij wykres i tam wybierasz albo link albo miniature@ForgetMeeNot u mnie jest identycznienie umiem wstawiać zdjęć bo bym wam pokazała mój wykres...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz go na ovu? ak tak to pod nim jest taki apis : udostepnij wykres i tam wybierasz albo link albo miniature@ForgetMeeNot u mnie jest identycznienie umiem wstawiać zdjęć bo bym wam pokazała mój wykres...
Aa szkoda [emoji6] w aplikacji bardzo łatwo dodawac zdjecia [emoji6]Nie mam aplikacji.....
Mam aplikację [emoji4] wczoraj mierzylam temperature o innej godzinie bo musiałam wcześniej iść do pracy [emoji35]Aa szkoda [emoji6] na aplikacji jest bardzo łatwo dodawac zdjecia [emoji6]
Hmmm.... faktycznie jest praktycznie identyczny jak mójMam aplikację [emoji4] wczoraj mierzylam temperature o innej godzinie bo musiałam wcześniej iść do pracy [emoji35] Zobacz załącznik 870167
To nie testy owu tak zaznaczony jest śluz płodny lub zbliżony do plodnego....Hmmm.... faktycznie jest praktycznie identyczny jak mója więc mam nadzieje i całego serca życzę Ci aby zakończył się tak samo jak i mnie, czyli zielono
mam pytanie? czy te plusy to testy owu??? ja nie zaznaczałam testów owu na wykresie lutealnej ale robiłam i na poczatku wychodziły mi pierwsy raz w życiu jasne kreski w lutealnej a potem mega grube, ciemne krechy, gdzie nawet przed owu takich nie miałam
Mam aplikacjęwczoraj mierzylam temperature o innej godzinie bo musiałam wcześniej iść do pracy
Zobacz załącznik 870167![]()
Oo ladny masz ten wykresik [emoji6] trzymam kciuki zeby jutro wzrosła i rosła i rosła i rosła[emoji6][emoji110]Mam aplikację [emoji4] wczoraj mierzylam temperature o innej godzinie bo musiałam wcześniej iść do pracy [emoji35] Zobacz załącznik 870167
Te plusy to oznaczenie śluzu [emoji6]Hmmm.... faktycznie jest praktycznie identyczny jak mója więc mam nadzieje i całego serca życzę Ci aby zakończył się tak samo jak i mnie, czyli zielono
mam pytanie? czy te plusy to testy owu??? ja nie zaznaczałam testów owu na wykresie lutealnej ale robiłam i na poczatku wychodziły mi pierwsy raz w życiu jasne kreski w lutealnej a potem mega grube, ciemne krechy, gdzie nawet przed owu takich nie miałam
OdpisałamForgetMeeNot jak możesz to odczytaj wiadomość prywatna![]()