• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki jutro o 17 :)

Na czym ten test pappa polega? W 1 ciąży na pewno nie miałam go robionego

Byliśmy dziś 1 dzień na adaptacji w żłobku. Może być ; ) Bawił się sam, nie wiedział za jakie zabawki się brać. Ale jak już mu ktoś zabrał zabawkę to był lament ;) Jak jedna dziewczynka płakała, bo ją taki Gabryś mikrofonem uderzył i podeszłam do niej podmuchać jej tam to z końca sali przebiegł miki zazdrosny i z płaczem na całą salę :P I na koniec jeszcze Gabryś go uderzył autkiem. Tyle emocji przez jedyne 50 minut ; ) Jutro jeszcze mam z nim siedzieć, a w środę zostawić go samego w żłobku na próbę.

reklama
Dziewczyny dostałam skierowanie od gin do szpitala na badania... bo ona nie widzi jeszcze pęcherzyka :( jestem załamana, nie wyklucza ciąży pozamacicznej, ale pewna nie jest. Chce mi się płakać, bo nie wiem co to będzie ;(

Ja pierdziele, chce jeszcze wierzyć ze to jeszcze wcześnie i dlatego nie widziała ;( bo w jajnikach tez nie widziała by coś było nie tak ale wykluczyć nie może. Mam zrobic badania i potem znowu do niej. Ale prawdopodobnie z 3 dni bede w szpitalu :( znowu stres :(

Ja pierdziele, chce jeszcze wierzyć ze to jeszcze wcześnie i dlatego nie widziała ;( bo w jajnikach tez nie widziała by coś było nie tak ale wykluczyć nie może. Mam zrobic badania i potem znowu do niej. Ale prawdopodobnie z 3 dni bede w szpitalu :( znowu stres :(
Jutro musisz się zgłosić do szpitala? Przykro mi, wiem,że to bardzo trudne dla Ciebie [emoji22] ale im szybciej dowiesz się co jest grane,tym lepiej. Wspieram mocno i myślami jestem z Tobą. Liczę,że Twoja fasolka się odnajdzie w odpowiednim miejscu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry