Koniczyna82
Fanka BB :)
0,45 cm CRLNo chyba sie pomylilam 4.5 hehe nie od razu umie sie czytac te zdjecia z usg![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
0,45 cm CRLNo chyba sie pomylilam 4.5 hehe nie od razu umie sie czytac te zdjecia z usg![]()
Mi ostatnio wyskoczyła nagle i poleciałam właśnie po Erazaban i mega! 2 dni i po bólu@misis188 a wiesz moze czy przy tej ustnej, ktora wyskoczyla po raz enty [emoji6] mozna stosowac jakies popularne masci? Czy mozna tylko plasterek compeed? Czy tylko jakies natur metody? Jakas cholera sie pojawila dzis jak sie obudzilam, ale to by sie zgadzalo, bo od dwoch dni mnie swedzialy usta..
Możecie.mi podpowiedzieć?Jak to się liczy jak ja miałam transfer 09.06. To jaki to tydzień i dzień, czy w dniach jak to liczyć, doliczyć wiek zarodka? Pomóżcie bo chyba się troszkie pogubiłam
Dzieqczyny noc to byl koszmar bol glowy 10 na 10 wzielam paracetamol pozniej mefacit gretko to przepisuje na bole pozniej pol eferalganu, zaczely sie wymioty. Od lat nie zygalam... ledwie zyje ryczec mi sie chce. W takich aytuacjavh zawsze szla solpadeina albo pyralgina a janna paracetamol nigdy nie szlam....Kochana tylko paracetamol
BRAWOO Pani Magister:* Opowiadaj co u Was?
![]()
Hej Laski, miłego dnia życzę.
Właśnie zaliczyłam mega kłótnię z mężem. No tak mnie wkurzył, że szok i mam nadzieję, że z kropkami wszystko dobrze. Kuźwa no. :/
Jadę na betę i, jak to mówi @dżosia, sraczkowania ciąg dalszy.
Dobrze wiem o czym mowiszPowiem wam szczerze ze nigdy w zyciu na becie nie bylam ani nie robilam sikacza bo zawsze plamienia mnie ubiegly wiec teraz dygam sie jak nie wiem co!! Najchetniej bym ten jeden dzien jeszcze w blogiej nieswiadomosci pozyla... Bo jak bedzie beta 4.5 na przyklad albo cos takiego? To bede tylko sie glowic co to znaczy...