walczaca o szczescie
Fanka BB :)
To na receptę? Boję się że dzieci podrapie :-/Tak .na spaniu potrafiłam drapac brzuch prawie do krwi .Miałam tak na poczatku ciaxy i pod koniec .Brałam na to poloramine niesamowita ulga .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To na receptę? Boję się że dzieci podrapie :-/Tak .na spaniu potrafiłam drapac brzuch prawie do krwi .Miałam tak na poczatku ciaxy i pod koniec .Brałam na to poloramine niesamowita ulga .
Jak odstawie to będę jednym wielkim rozstępem... :-(Tak, ja się okropnie drapalam, ale nie do krwi [emoji14] odstawiłam kremy i jak ręką odjął.
Tylko brzuch ale nie widać żadnego uczuleniela:-/A może to jakieś uczulenie? W ciąży rozne uczulenia się ujawniają.
Gdyby swedzialy Cię inne części ciała mogłaby to być cholestaza ale raczej jak sam brzuch to nic groźnego nie powinno być.
Smarowałaś brzuch mimo swedzeniu??Ja pod koniec ciąży miałam to samo. Nie potrafiłam się opanować. Rozstępy po bokach też mi się porobiły i zwalałam winę na to. Po porodzie jak ręka odjął.
Tak, ale nie jakoś regularnie. Nie wiązałam jednego z drugim. A rozstępy mam mimo stosowania kremów. Myślę, że na pewne genetyczne sprawy nie mamy wpływu.Smarowałaś brzuch mimo swedzeniu??
U mnie mozna kupic bez recepty jesli wypisze lekarz jest zniżka. Mam ze o op chyba w szufladzie moge Ci wyslac tylko chwile bedzie szło ....To na receptę? Boję się że dzieci podrapie :-/
Ja smaruję 3 razy dziennie ale mimo to rozstępy są.Tak, ale nie jakoś regularnie. Nie wiązałam jednego z drugim. A rozstępy mam mimo stosowania kremów. Myślę, że na pewne genetyczne sprawy nie mamy wpływu.
Za dwa dni mam wizytę więc zobaczę co mi dr powie. Może tu mi coś przepisze żebym mogła szybciej wziąść. Ale bardzo dziękuję i nie wykluczone że będę chciała skorzystać z Twojej pomocy :-)U mnie mozna kupic bez recepty jesli wypisze lekarz jest zniżka. Mam ze o op chyba w szufladzie moge Ci wyslac tylko chwile bedzie szło ....
A dziewczyny ile Wasze maluchy potrafiły zjeść na raz z butelki? Moja to tak je 30-40 ml. Dzisiaj był rekord i zjadla 60 ml. Oprócz tego zje to co wyciumka z cyca. Ale ilościowo to nie wiem ile tego może być.