Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bioderma 50 jestem bardzo zadowolonaKochane powiedzcie mi jakich kremow ochronnych przed sloncem uzywacie w ciazy ?
Kochane powiedzcie mi jakich kremow ochronnych przed sloncem uzywacie w ciazy ?
Kurczę jeszcze by troszkę mogło posiedzieć. A sterydy na płucka dostałaś tak w razie czego??U nas brak efektow macia znow sie napina, maja mi podac atosiban...pcha sie to moje dziecie...
Tak dostalam... Tosia jest juz spora dziewczynka wiec mnie to troche pociesza ze sobie poradzi w razie czego ale ze 2tyg mogłaby posiedzieć jeszczeKurczę jeszcze by troszkę mogło posiedzieć. A sterydy na płucka dostałaś tak w razie czego??
Napewno sobie poradzi w razie czego. Ja jednak trzymam kciuki abyśmy rodziły razem za jakieś 3 tygodnie. Ja leżę cały czas z tym, że na szczęście w domu.Tak dostalam... Tosia jest juz spora dziewczynka wiec mnie to troche pociesza ze sobie poradzi w razie czego ale ze 2tyg mogłaby posiedzieć jeszcze
AjjjjU nas brak efektow macia znow sie napina, maja mi podac atosiban...pcha sie to moje dziecie...
A jak swedzacy brzuchNapewno sobie poradzi w razie czego. Ja jednak trzymam kciuki abyśmy rodziły razem za jakieś 3 tygodnie. Ja leżę cały czas z tym, że na szczęście w domu.
Tak dostalam... Tosia jest juz spora dziewczynka wiec mnie to troche pociesza ze sobie poradzi w razie czego ale ze 2tyg mogłaby posiedzieć jeszcze