Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli wszystko na dobrej drodze do kp :-)@zylwia jak po ktg? Mam nadzieje ze wszystko ok z Lenka.
Ja tez mialan dzis pilna wizyte u gina bo sobie guza na piersi znalazłam ktory okazal sie byc gruczolem przygotowującym sie do laktacjiale wiecie, czarne mysli byly.
@zylwia jak po ktg? Mam nadzieje ze wszystko ok z Lenka.
Ja tez mialan dzis pilna wizyte u gina bo sobie guza na piersi znalazłam ktory okazal sie byc gruczolem przygotowującym sie do laktacjiale wiecie, czarne mysli byly.
Juz nie bede mowic ze grubasy ....My po szczepieniu mama dała radę sama, a mali nawet zbytnio nie plakali[emoji4] humor i apetyt jak narazie dopisuja [emoji16] Filip na dzień dzisiejszy ma 9700 i 76cm a Oliwia 8600 i 74cm [emoji38][emoji108]
na bank sie popsuła 

Hehe no to pewnie popsuta [emoji85] [emoji87] [emoji6] [emoji12]Juz nie bede mowic ze grubasy ....
Dziś weszlam z Marcelina i najpierw mi pokazała więcej a potem ze Marcelina 9 kgna bank sie popsuła
![]()
Wow [emoji38]Juz nie bede mowic ze grubasy ....
Dziś weszlam z Marcelina i najpierw mi pokazała więcej a potem ze Marcelina 9 kgna bank sie popsuła
![]()
Koniecznie daj znać po ktg. Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Mój ma dziś taki dzień lenia,ze mniej się rusza więc to chyba normalne (ale stresujące).
@zylwia jak po ktg? Mam nadzieje ze wszystko ok z Lenka.
@zylwia jak tam??