dżoasia
Fanka BB :)
nie wiem, bo szanownej książniczki @ zas nie ma jak trzeba!!!Dzoasia ile Ty za mna bedziesz ? Ze dwa tygodnie ? Ja mam dzis 6dc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, bo szanownej książniczki @ zas nie ma jak trzeba!!!Dzoasia ile Ty za mna bedziesz ? Ze dwa tygodnie ? Ja mam dzis 6dc
A ile ma spoznienia?nie wiem, bo szanownej książniczki @ zas nie ma jak trzeba!!!![]()
@misis188 jak ja czekam na tą energięRobie przerwy ale już faktycznie jest coraz ciezej. Ale książki na mnie juz czekaja choc powien Ci ze teraz mam duzo.wiecej energii bo na poczatku ciazy to masakra
Jak szybki i łatwy to dawaj bo też mam dużo jabłek ;-)BDobramy se tu gadu gadu a tam jablks czekaja i mówią rob szarlotke
mam nowy fajny przepis, moge Wam wrzucic pozniej. I jeszcze sterta prania czeka ale to chyba na jutro bo dzis syna jade ogladac[emoji173] myslalam ze wizyte mam za tydzien a tu jednak dzis
![]()
To chyba nie ma źle! Wracaj z dobrymi wiadomościamiJa juz w ciechocinku. Pobrali mi krew na estradiol i lh wiec czekam godzine.
Odebralam wynik amh. Spadlo z 1.89 na 1.66.
dzisiaj powinna przyleźćA ile ma spoznienia?
No dramatu nie ma ale jak na moj wiek to mogłoby byc wiecejTo chyba nie ma źle! Wracaj z dobrymi wiadomościami![]()
A jakbys sprobowala szarym mydlem cos podzialac??chyba nic nie mam bo na usg było czysto. nawet nie była to krew tylko taka brazowa maź i było tego odrobine... tylko z nocy teraz przy aplikowaniu lutinusa już nic. Gorszy mam problem bo mam takie owrzodzenie nog po tej depilacji ze nie wiem jak ja sobie z tym poradzę.... masakra smaruje hydrokortizonem co mi dermatolog przepisal ale to nic nie pomagal ide do kolejnego w czwarte... cholera...