dżoasia
Fanka BB :)
Haha doobra! Namowilas mnieWez test wyjmij to odrazu przyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha doobra! Namowilas mnieWez test wyjmij to odrazu przyjdzie
Tak. Menopuru po 2 dniach zmniejszenie dawki.Ale to bedziesz miec mniejsza dawke potem czy zle zrozumiałam?
No to mnie wyprzedzilasZaczynam dzisiaj stymulacje. Bo sie tak zmenopauzowalam ze juz gonapeptyl niepotrzebny.
Mam elonve (jednorazowy zastrzyk - tak rzadko stosowane, ze nawet w aptece w klinice tego nie maja ale w Krakowie jest).
I do tego menopur 150przez 2 dni a pozniej 75.
Encorton 10.
Rozmawialam o wlewach z osocza ale dr mowil ze to dopiero 3 transfer wiec jeszcze nie. Jakby co to przy crio mi zrobi.
A tak to bede miala crinone. Takze @chlopkers moge odsprzedac pare paczek lutinusa![]()
Kurcia ty i tak w ciąży będziesz, to tylko cyferkiJa juz w ciechocinku. Pobrali mi krew na estradiol i lh wiec czekam godzine.
Odebralam wynik amh. Spadlo z 1.89 na 1.66.
Wsiadlam w wyscigowke zwana menopauza. Bzziiiuuuum! Czekam na mecie!!!No to mnie wyprzedzilas![]()
Koniczynka ty się tak nie chwalJa brałam co chwila - z 7 transferów tylko jeden był bezencortonu. Waga ani drgnęła a ja właśnie starałam się trochę przybrać bo lekarz kazał...
Kurciu privZaczynam dzisiaj stymulacje. Bo sie tak zmenopauzowalam ze juz gonapeptyl niepotrzebny.
Mam elonve (jednorazowy zastrzyk - tak rzadko stosowane, ze nawet w aptece w klinice tego nie maja ale w Krakowie jest).
I do tego menopur 150przez 2 dni a pozniej 75.
Encorton 10.
Rozmawialam o wlewach z osocza ale dr mowil ze to dopiero 3 transfer wiec jeszcze nie. Jakby co to przy crio mi zrobi.
A tak to bede miala crinone. Takze @chlopkers moge odsprzedac pare paczek lutinusa![]()
Moj przepis gdzies wcielo ale masz tu link ja zamiast czosnku na gore wrzucam 5 ziaren gorczycy i 2 krople olejuTo dawajzapisze
![]()
Boisz ze sie nie zdążysz odstawić jak ja hi hi hiJa pisałam w zeszlym tygodniu bo chcialam zejsc z heparyny i.odpisał tego samego dnia wiec licze ze szybko bedziesz miec odpowiedz. Jakby Ci zalecił encirton to pisz do mnie bo mam i chetnie oddam
I to później tak ją jecie w zimie do drugiego dania?Moj przepis gdzies wcielo ale masz tu link ja zamiast czosnku na gore wrzucam 5 ziaren gorczycy i 2 krople oleju
Link do: Sałatka z cukinii i papryki na zimę