Tylko spokojnie.Znowu zaczęłam plamic....
Nospa. Leżenie. Progesteron.
Telefon do lekarza.
Wszystko na pewno jest ok.
Myslami z Toba!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tylko spokojnie.Znowu zaczęłam plamic....
Zamiennie nazywany atosiban. Ma za,zadanie wyciszyc macice zeby nie bylo skurczy i dziala chyba do 6 czy 8 godzin po podaniu. Wez sobie ksiazke bo mi to leciało prawie 4 godziny. Mialam to podabe jako kroplowkaHejka transfer 18 jutro mamy dać znać ile chcemy wziąć leki Lutinus od jutra i dufaston i nadal estrofem w dzień transferu o 8 podadzą mi lek Tractocile 7,5 mg 1 fiolka 0,5 ml czy może mi któraś powiedzieć co to za lek mam go mieć w pompie
Wiem ze to jest strasznie stresujace bo tez planilam. Ja za kazdym razem na ip jechałam zeby sie uspokoic. Przypomnij mi ktory tc masz teraz? Wez dobie dupka jak masz. Masz jakies skurcze?Znowu zaczęłam plamic....
Kochana biorę od Ciebie ten termin kolejny do docenta na 19 wrZesień...Ja mogę oddać na 22 sierpnia
Udało mi się dostać w tym tygodniu. Czasami warto zadzwonić wieczorem tak koło 19 bo wtedy zwalniają się wizyty na następny dzień![]()
Ooo ja nigdy nie miałam nic wcześniej przed transferem hmmm ciekawo cxy to dobrze czy zle?Hejka transfer 18 jutro mamy dać znać ile chcemy wziąć leki Lutinus od jutra i dufaston i nadal estrofem w dzień transferu o 8 podadzą mi lek Tractocile 7,5 mg 1 fiolka 0,5 ml czy może mi któraś powiedzieć co to za lek mam go mieć w pompie
No mój tez gada ze jeden ,ale ja biorę dwa a mój do tego nic nie ma bo to ja podejmuje decyzjeDziewczyny tak się cieszę ,ze już za pare dni ten transfer ja chce dwa mąż trochę się wacha a najgorsze jest to ,ze to on musi dać lekarzowi znać czy jeden czy dwa i cała drogę go namawiampodobno 8% większe szanse na to ,ze się uda a 40% ze będą bliźniaki a ja tak bardzo ich pragnę
![]()
Jak nie powinnas byc w ciazy skoro beta na to wskazuje. Moze idz do innego lekarzaJestem juz po krwi i usg. Sytuacja jest na tyle dziwna ze nawet moja lekarka nie ma pojecia co sie dzieje i jak to wogole skomentowac. Jutro mam powtorzyc bete. Moja dzisiejsza beta to ponad 1000, tylko ze na usg nigdzie przenigdzie nie widac ciazy, a za to jutro lub pojutrze szykuje mi sie owulacja.
Lekarka twierdzi ze raczej nie powinnam byc w ciazy, sugerowala ze moze bylam w poprzednim cyklu, ale chyba sama nie byla o tym przekonana. Wygladala na mocno zdumioną moim przypadkiem.
Ja to mam mieć podane w pompie infuzyjnej i odrazu po tym będzie transfer i po transferze acard i do domciu poleze tam z 2 h po transferzeZamiennie nazywany atosiban. Ma za,zadanie wyciszyc macice zeby nie bylo skurczy i dziala chyba do 6 czy 8 godzin po podaniu. Wez sobie ksiazke bo mi to leciało prawie 4 godziny. Mialam to podabe jako kroplowka