reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A ja leżac w łóżku do spania nagle naszła mnie ochota na jajecznicę że szczypiorkiem i czułam że jak nie zjem to nie zasne tak więc na szybko powstała druga kolacja hehe

Załączniki

• IMG-20180712-WA0011.jpeg
    IMG-20180712-WA0011.jpeg
    761,5 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do mam ktore mają juz dzieciaczki.. moze pomozecie. Corce ida zęby 4 i chyba 5 i ma ok 38stopni, robi brzydkie kwasne kupki i ma cala pupe odparzoną.. macie jakis patent? Jak jej zmieniam pampka to jest krzyk, płacz i szarpanie bo tak ją biedną piecze :-(

Do mam ktore mają juz dzieciaczki.. moze pomozecie. Corce ida zęby 4 i chyba 5 i ma ok 38stopni, robi brzydkie kwasne kupki i ma cala pupe odparzoną.. macie jakis patent? Jak jej zmieniam pampka to jest krzyk, płacz i szarpanie bo tak ją biedną piecze :-(

Ja na odparzenia zawsze dawałam Sudocrem.

Sudokrem, Stary sposob maka ziemniaczana obsypac, osusza dobrze skore i wietrzenie pupki naklepiej zeby teraz lezala bez pamka często

A wycierasz pupke chusteczkami? Lepiej letnia woda przemywaj z tym mydlem co uzywasz do kapieli, chusteczki beda ja piec i podrazniac, najwazniejsze to wierzyć pupke nic tak nie pomoze jak to

reklama
U nas maka ziemniaczana i bepanthen. A poza tym poszlabym do lekarza. Da Ci cos na kupy.

Do góry