Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Też ograniczyła do 2. A kawkę kocham nie mogę bez niej zycJa kawę pije, ograniczyłam do 2 dziennie małych filiżanek najlepiej gotowaną, ale mogłabym pić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też ograniczyła do 2. A kawkę kocham nie mogę bez niej zycJa kawę pije, ograniczyłam do 2 dziennie małych filiżanek najlepiej gotowaną, ale mogłabym pić
Takiej to dobrze [emoji12] od tych nudności nie mam już sił [emoji26] a jeść bym mogła wszystko i najlepiej nic...Tak! To mój jedyny objaw [emoji4] tylko ja piłam 2.
No ja kolejną wizytę też mam dopiero 10.08To juz dzidzia bedzie fajna duża [emoji3]
Oj ja tez mam mdlosci i tez sama nie wiem co bym zjadla ...Takiej to dobrze [emoji12] od tych nudności nie mam już sił [emoji26] a jeść bym mogła wszystko i najlepiej nic...
Ten post miałam cytować no cóż...U mnie om tez 28.05 ale ja dopiero usg 22.08 wiec późno się dowiem czy wszystko dobrze czy też nie
Od rana, kiełbasa na ciepło (jeszcze z Pl się ostała), potem ze dwa żelki, chrupki kukurydziane, teraz pomidorowa gotuję, może zjem, w międzyczasie kawa z lodem i dalej to nie toOj ja tez mam mdlosci i tez sama nie wiem co bym zjadla ...
A ja też w pon badania, mocz, przeciwciała grupy krwi itd... Zrobię bete też także razem będziemy w napieciu, i w zależności od wyniku albo poczekam do 23 albo jak będzie slabawo to przyspiesze. Ajajaj aj a w domku człowiek też próbuje różnych zajęć by ten czas mijał szybciutkoTrzymam kciuki kochana bedzie dobrze, o której wizyta? Ja spie dlugo i szybko chodzę spac zeby mi czas zlecial do wizyty, beta w poniedziałek, i wtedy jak bedzie ok mam sie umowic do gina w przyszlym tygodniu a w jaki dzień przyjmuje nie mam zielonego pojecia oby szybko
Właśnie segreguje z synem lego wiecie co to znaczy [emoji23][emoji846]te drobne tragediaA ja w przyszłym tyg badania, mocz, przeciwciała grupy krwi itd... Zrobię bete, i w zależności od wyniku albo poczekam do 23 albo jak będzie slabawo to przyspiesze. Ajajaj aj a w domku człowiek też próbuje różnych zajęć by ten czas mijał szybciutko