Kasienka3b
Fanka BB :)
A @ kiedy miala byc?Znow podbarwienie bylo ale wieksze niz wtedy... Wtedy byla niteczka teraz plamka na papierze lekko zywo czerwona więc pewnie jutro sie rozkreci. Obym sie myliła.. Ale wątpię
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A @ kiedy miala byc?Znow podbarwienie bylo ale wieksze niz wtedy... Wtedy byla niteczka teraz plamka na papierze lekko zywo czerwona więc pewnie jutro sie rozkreci. Obym sie myliła.. Ale wątpię
wczoraj.A @ kiedy miala byc?
Kurka oby to @ nie byla...Ja mimo wszystko nadal 3mam kciuki za Ciebiewczoraj.
dzieki ale srednio to widzę.Kurka oby to @ nie byla...Ja mimo wszystko nadal 3mam kciuki za Ciebie![]()
Bo to foliany, a nie kwas foliowy. Dokładnie folate 800mgSolgar jest super firmą. A kwas foliowy metylowany też solgara znalazłaś ? Bo ja nie mogę znaleźć.

Żebyś chociaż miała te 10 dni po to jest jakaś szansa, że wyjdzie wiarygodny [emoji4]Od jutra mam 7 dni do @. Chcę jak najszybciej, ale z drugiej strony wiem, że im później, tym
Lepiej. W dniu spodziewanej @ będziemy nad morzem... mam zagwozdkę. Chciałabym wiedzieć przez wakacjami.
Poważnie wytrzymała byś ? Ja bym nad morzem już testy robiła ;pJa powinnam dostać @ 23.07, a wyjeżdżamy nad morze 29. Jeśli do wyjazdu nie dostanę to nie wiem czy będę testować czy może dopiero jak wrócę 6.08 [emoji16]