reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Eeeeee... mi te wody odeszly w nocy z piatku na sobote.. w nowiu..
Reasumujac.. jest od dzis nów.. piatek wieczor.. ja sie czuje cudownie.. mam co jakis czas skurcze te normalne takie.. hmmmmmm.. seksik byl rano.. :eek: ciekawe.. mam tez dzis cholernie mokro.. poczekamy zobaczymy.. :laugh2:
Kto wie;) może jutro rano jak wstanę przeczytam dobra nowinę;) mój też seksik sugeruje ale po tym jak się czułam w poniedziałek po ostatnim seksie mam obawy dać czy nie dać :D
I bylam w Pepco :) nawet mnie pani do kasy zawolala[emoji50] niestety, nie bylo juz tych koszul po 10zl tylko po 20zl i stwierdzilam, ze drogo :D chociaz nie wiem czy bede miala jeszcze jakis wybor. w rossmanie sol do stop w promce i koncentrat do plukania bobini tez :) oprocz tego proszki z loveli.
Poszlam do zarelka na wage i wzielam sobie pyzy z miesem, pierogi ruskie i nalesnika z jabłkami, bo ja taka mączna dziewczyna jestem :DZobacz załącznik 877313
Te spodnie Supermana cudowne ;) coś czuje że wzór Batmana, Supermana i innych hirołów będą nr 1 w szafie mojego synka;)

reklama
Kto wie;) może jutro rano jak wstanę przeczytam dobra nowinę;) mój też seksik sugeruje ale po tym jak się czułam w poniedziałek po ostatnim seksie mam obawy dać czy nie dać :D

Te spodnie Supermana cudowne ;) coś czuje że wzór Batmana, Supermana i innych hirołów będą nr 1 w szafie mojego synka;)
Hyhyhy co ty tak sobie dedukuje tylko :D co z tego ze my z mezem tez w nowiu sie urodzilismy :D i corka tez :D

Daj mu ,nie zalujcie sobie :D

Ponownie zgaga mi wróciła od wczoraj. Nie wiem co już jeść a rennie pomaga na chwilę. Musiałam już zwymiotować ten kwas, popilam wodą i trochę lepiej.
A już myślałam że to do mnie nie wróci :)
Mi dzisiaj zgaga również wróciła i nic mi nie pomaga prócz octu jabłkowego z wodą ale to i tak na chwilkę :(

Ja wróciłam z miasta ze spotkania pewnie już ostatniego z koleżankami. Wsunęłam mega wielki pucharek deserku z dodatkiem nutelli :D
Odwiedziłam pepco w galerii i straszny burdel tam był w tych ubrankach.. chciałam kupić body na 68 ale zostały same 80 i większe, tylko jedną parę udało mi się wyłowić.
W rossmanie chciałam kupić misia zabawkę (o dziwo ani jednego misia jeszcze nie kupiłam) i był ostatni w niebieskich spodenkach i oczywiście miał z przodu metkę źle przyszytą której nie dałoby się odpruć także zrezygnowałam bo różowego dla chłopca nie chcę.. taka zmarnowana weszłam do smyka i wszystko mega przebrane zostały jakieś kurteczki dla dziewczynek i dresiki dla większych chłopców. Także zakupy nieudane dziś i mega zmęczenie.. nachodziłam się i jeszcze musiałam nosić swoją torebkę a ostatnimi czasy mój ją nosi jak razem wychodzimy :p
We wtorek po wizycie u gina zrobię drugie podejście tym razem celem będzie łóżeczko :)

Ja wróciłam z miasta ze spotkania pewnie już ostatniego z koleżankami. Wsunęłam mega wielki pucharek deserku z dodatkiem nutelli :D
Odwiedziłam pepco w galerii i straszny burdel tam był w tych ubrankach.. chciałam kupić body na 68 ale zostały same 80 i większe, tylko jedną parę udało mi się wyłowić.
W rossmanie chciałam kupić misia zabawkę (o dziwo ani jednego misia jeszcze nie kupiłam) i był ostatni w niebieskich spodenkach i oczywiście miał z przodu metkę źle przyszytą której nie dałoby się odpruć także zrezygnowałam bo różowego dla chłopca nie chcę.. taka zmarnowana weszłam do smyka i wszystko mega przebrane zostały jakieś kurteczki dla dziewczynek i dresiki dla większych chłopców. Także zakupy nieudane dziś i mega zmęczenie.. nachodziłam się i jeszcze musiałam nosić swoją torebkę a ostatnimi czasy mój ją nosi jak razem wychodzimy [emoji14]
We wtorek po wizycie u gina zrobię drugie podejście tym razem celem będzie łóżeczko :)
O kurcze to faktycznie lipa jak tak wszystko przebrane :(

O kurcze to faktycznie lipa jak tak wszystko przebrane :(

No w smyku te promocje już od dłuższego czasu więc zostały jakieś niedobitki i widziałam już wieszaki z nową kolekcją. A pepco akurat w tej galerii gdzie byłam jest najbardziej chaotyczne..zawsze wszystko ułożone byle jak i masa ludzi. Może następnym razem coś upoluję ;)

Nie wiem co się stało mojej mamie ale dała na mszę za mnie no więc jutro chcąc nie chcąc idę :)
Trochę mnie zatkało. Mówię...ale nie będzie wymieniane moje imię i nazwisko :D Heh podobno nie.
Mój chłopak mówi ale przecież ona żyje :D hahaha
Ja to wierzącą jestem ale z praktyką słabiej. Bardziej okazjonalnie ..... no i jest okazja. Moja msza :rolleyes:

reklama
Do góry