agrafka07
Fanka BB :)
Minelo 30 minut i zerklam wiec raczej malo wiarygodna![]()
Mi w poprzedniej ciąży bobotest pokazywał cień dopiero po 10min i nie oszukiwał. 3 dni później miałam betę 64.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Minelo 30 minut i zerklam wiec raczej malo wiarygodna![]()
Tak planuje zrobic ale obawiam sie ze nie zdaze.@Kasienka3b kochana powtorz w poniedzialek bedziesz miala pewnosc. minie 48h wiec jesli to ciąza to mysle ze stezenie hcg bedzie odpowiednie by na tescie 10 pokazac juz kreskę od razu.
Kasieńka, pokaż ten test po 30 minutach. Znam 2 takie ciąże [emoji16]Tak planuje zrobic ale obawiam sie ze nie zdaze.
No wlasnie mialam bobo test.Mi w poprzedniej ciąży bobotest pokazywał cień dopiero po 10min i nie oszukiwał. 3 dni później miałam betę 64.
Pokaz ta kreskeNo wlasnie mialam bobo test.
Daguś! Ktoś mi wspomniał, że Twój mąż zażywał Fertilman. Miał zalecone, czy tak po prostu zażywał? Rozumiem, że skuteczny.Pokaz ta kreskete falszywe sie roznia, bo one sa tak jakby biale a nie rozowe
Kasiu kochana tak czekałam na sobotę i Ci kibicowałam. Wiesz puki nie ma okresu nic nie jest stracone, może po prostu jest za wcześnie...ból okresowy ja też czułam i byłam pewna że zaraz dostanę...wierzę, że jeszcze nie jest stracony ten cykl [emoji173]No wlasnie mialam bobo test.