reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Magda @Funia90 też tak miała lekarz zwiększył jej dawkę heparyny do 0,6 i z tego co pamiętam przez kilka tygodni to attp u niej się tak wahało na pograniczu 26. Ten wynik bardzo zmienny jest. Malina pewnie Ci poradzi co robić i wszystko wyjaśni

Ostatnio miałam 26,6 martwie się bo ja już teraz mam dawkę 0,6.

Ostatnia edycja:
reklama
Magda ją miałam 0,8 dawkę.

Jak bardzo się martwisz to idź za 2 dni powtórz wynik pewno wyjdzie Ci więcej niż 26

Porozmawiam z moją doktor bo do Maliny jadę w przyszłą środę.
Magda ja miałam 0,8 dawkę.

Jak bardzo się martwisz to idź za 2 dni powtórz wynik pewno wyjdzie Ci więcej niż 26

sory za post pod postem to przez spontan pisania !

Tą dawkę miałaś zwiększoną tak .?

Dziewczyny wklejam chyba dobre co:

Glukoza 94,3 mg/dl 70 99 ~ Wykres
Glukoza 1h po obciążeniu 91,8 mg/dl Wykres
Glukoza 2h po obciążeniu 81,1 mg/dl Wykres
Insulina 8,5 mIU/mL 3 -25 ~ Wykres
Insulina 1h po obciążeniu 42,8 mIU/ml Wykres
Insulina 2h po obciążeniu 32,6 mIU/ml

@magda1208 od 27 tygodnia brałam fraxi 0,8 mnie lokalna gin takiej dawki nie chciała przepisać Malina i owszem także myślę że tylko on ewentualnie może ci zwiększyć dawkę fraxi

chyba jednak nie za dobrze

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wklejam chyba dobre co:

Glukoza 94,3 mg/dl 70 99 ~ Wykres
Glukoza 1h po obciążeniu 91,8 mg/dl Wykres
Glukoza 2h po obciążeniu 81,1 mg/dl Wykres
Insulina 8,5 mIU/mL 3 -25 ~ Wykres
Insulina 1h po obciążeniu 42,8 mIU/ml Wykres
Insulina 2h po obciążeniu 32,6 mIU/ml

@magda1208 od 27 tygodnia brałam fraxi 0,8 mnie lokalna gin takiej dawki nie chciała przepisać Malina i owszem także myślę że tylko on ewentualnie może ci zwiększyć dawkę fraxi

chyba jednak nie za dobrze

Z czym nie za dobrze moim APTT .?

reklama
Nie Madziu u Ciebie wszystko ok Malina zawsze mi mówił jest w normie to co Pani chce
Dokładnie to samo usłyszałam ostatnio zadając mu pytanie o wynik.

Mam dzisiaj słabszy dzień wszystko mnie boli pachwiny, macica, plecy, w klatce piersiowej.Nie wiem jak leżeć na boku nie mogę na plecach też nie. Jajnik zakłuje słabo mi czasami.

Do góry