marzycielka81
Fanka BB :)
@mala79 zgadzam sie z dziewczynami poszukalabym inmego lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana już dawno go mam ale jakoś mi nie pasuje.Powpychaj sobie poduszki pod kolano, pod pachę-tak jak akurat ułożysz ciało i Ci brakuje podpory. Niektórzy kupują specjalne wielkie poduszki, tzw. rogal/kojec ciążowy. Ja teraz jestem w III wysokiej ciąży i nigdy go nie miałam, jakoś ratuję się domowymi kołdrami i poduszkami, ale może Tobie będzie lepiej zainwestować w taki rogal? Potem można używać do karmienia albo do robienia ograniczeń dziecku kręcącemu się na podłodze.
@magda1208 jak ja Ci kibicujęOczywiście,że każda historia jest tutaj warta wsparcia,ale jednak często nowe dziewczyny przybywają, skorzystają z wiedzy naszych dr queen i znikają. Nic dziwnego, trzeba działać
Jednak jeśli ktoś jest aktywny na forum, to jest się z nim bardziej zżyty
Także @magda1208 każdego dnia kolejny kroczek do przodu
cudnie
![]()
@magda1208 ogromne gratulacje. Jesteś już teraz w ogóle spokojniejsza o swojego pimpka?![]()