paulina1994
Fanka BB :)
Hej... U nas kicha. Ślub musimy odwołać, tzn przełożyć na późniejszy termin ze względu nagłych problemów finansowych.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej... U nas kicha. Ślub musimy odwołać, tzn przełożyć na późniejszy termin ze względu nagłych problemów finansowych.![]()
Mam podobne zdanie ☺Dla mnie obojętnie, aczkolwiek wolę zapraszać z dziećmi żeby nikt nie poczuł się urażony, kto będzie chciał to przyjdzie z dziećmi a kto będzie chciał poszaleć to zostawi dzieci z kimś i tyle. Mi tam dzieci na weselu nie przeszkadzają.![]()
Według mnie to dzien młodych i goscie powinni sie dostosowac, jesli młodzi nie chcą dzieci na slubie widocznie maja swoje powody, np nie lubia dzieci i nie chca zeby male berbecie krążyły im ciagle pod nogami [emoji6]A dziewczynki mam pytanie z innej bajki..
Co myślicie o weselach bez dzieci?
Dostaliśmy zaproszenie właśnie bez dziecka. A wydaje mi się że frajda dla dzieciaków na takim.weselichu..zabawa z balonami itd itp. Ale to moje skromne zdanie.
A wy jak uważacie? Może teraz taka moda.
U nas były zaproszenia bez dzieci. W rodzinie praktycznie żadnych małych dzieci nie ma a znajomym mówiliśmy, że chcemy żeby się z nami pobawili i mieli wieczór wolny. Nikt się nie obraził a wręcz przeciwnie, potem mówili że ekstra odskocznia byłaA dziewczynki mam pytanie z innej bajki..
Co myślicie o weselach bez dzieci?
Dostaliśmy zaproszenie właśnie bez dziecka. A wydaje mi się że frajda dla dzieciaków na takim.weselichu..zabawa z balonami itd itp. Ale to moje skromne zdanie.
A wy jak uważacie? Może teraz taka moda.
No właśnie jestem podobnego zdania.Dla mnie obojętnie, aczkolwiek wolę zapraszać z dziećmi żeby nikt nie poczuł się urażony, kto będzie chciał to przyjdzie z dziećmi a kto będzie chciał poszaleć to zostawi dzieci z kimś i tyle. Mi tam dzieci na weselu nie przeszkadzają.![]()
Też moja pierwsza myśl była...Nie idęJa mam taką regule, ze nie ide na wesele, jeśli ktoś zaprosi mnie bez dziecka. Nie kazdy musi sie ze mna zgodzic, ale moja rodzina w tej chwili składa sie z dwoch doroslych i dziecka i jesli komus.moje dziecko przeszkadza, to ja sie na takie wesele nie pcham. Druga sprawa- to zawsze klopot, zeby z.kimś młodą zostawić na caly dzien... Ot takie moje zdanie.