Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, wysikasz nadmiar[emoji6]Dziewczyny mam pytanie odnosnie cytryny. Czy mozna pic caly czas wode z cytryna?[emoji848] nie bede.miala.za.duzo wit C hehe xD
Możesz pić [emoji5] ja tak robię bo mi lepiej woda wchodzi wtedy [emoji1]Dziewczyny mam pytanie odnosnie cytryny. Czy mozna pic caly czas wode z cytryna?[emoji848] nie bede.miala.za.duzo wit C hehe xD
Miałaś jakaś infekcje moczowa?widzę leukocyty w moczu i eonozofile niskie czyli tak jakby organizm był osłabiony po jakiejś infekcji.a tego wyżej nie rozumiem bo za niskie by oznaczały anemię a wysokie nie mam pojęcia.Teraz w całościZobacz załącznik 879504
Ile dałaś za spodnie? [emoji846]A ja przeszłam się do hm i wkoncu spodnie ciążowe udało mi się kupić.. kupiłam kolejna koszulkę z h&m mama ale tak średnio mi odpowiadając, za to przypomniało mi się że muszą pokupowane koszulek z dekoltem aby potem z łatwością karmić bez kombinowaniaZobacz załącznik 879560