Margana
Fanka BB :)
Powiem Ci, ze w s pitalu jak bylam to chyba malo ktora mama nie dokarmiala. Ciagle widzialam jakas z laktatorem albo butelka.Kurna Ty tez?? Jakies fatum z tym karmieniem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem Ci, ze w s pitalu jak bylam to chyba malo ktora mama nie dokarmiala. Ciagle widzialam jakas z laktatorem albo butelka.Kurna Ty tez?? Jakies fatum z tym karmieniem...
No mnie tez to denerwuje.karmiąc piersią nigdy nie wiadomo ile dziecko zjadło to jest najgorsze dla mnie![]()
Raczej tak[emoji3]Dziewczyny czop śluzowy mi chyba wypada, taka galaretka jakby ze śluzem czy to to?
Pomijając czas jedzenia, to zawsze można skorzystać z wagi - mama tak kiedyś robiła - dziecko na wagę przed jedzeniem i zaraz po, orientacyjnie będzie wiadomo [emoji6]karmiąc piersią nigdy nie wiadomo ile dziecko zjadło to jest najgorsze dla mnie![]()
No mnie tez to denerwuje.
No wlasnie ponoc pieluszki swiadcza o tym czy dxiecko prawodlowo je. I oczywiscie przyrost wagi.Moja jak skonczy to wypluwa piers, ale ile zjadla to nie mam pojecia. Na szczescie przybiera na wadze i czesto robi kupy/siku takze chyba jej wystarcza, tak twierdzi polozna przynajmniej.
Dziękuję [emoji4]Lipcowa mamusia sliczny.
Dziewczyny dacie mi dostep do tego zamknietego? Wrzucila bym jakies zdjecia bo tu nie lubie dawac..jak macie cos przeciwko to luz![]()
To zycze powodzenia!Cos ponad 20zl maz mi wlasnie kupilNo masakra ja wlasnie z askota z laktatorem wrocilam i bede walczyc. Do tego ten wspomagacz o ktorym posalas, herbatka bocianek i 3l wody dziennie minimum...rozaniec w reke i oby pomoglo [emoji6]