Camilla29love
Fanka BB :)
Ja to samo trochę ogarnęłam, wstawiłam pranie i lipa... Tak usiadłam i siedzę jak ta sierota ,dzisiaj przyjeżdża do mnie moja 5 letnia chrześnica więc napewno mnie rozbuja[emoji23][emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej to nie fajnie ,życzę zdrówka !A ja od soboty w szpitalu, bo chyba jakiegoś gronkowca w moczu mi wykryli i znowu zmartwianie eh nie oszczędza mnie z tymi różnymi przypadłościami ,ciągle coś ..
Noo to nieciekawie.. zdrówka dla Ciebie!A ja od soboty w szpitalu, bo chyba jakiegoś gronkowca w moczu mi wykryli i znowu zmartwianie eh nie oszczędza mnie z tymi różnymi przypadłościami ,ciągle coś ..
Ależ Ty uwielbiasz zakupy ale cena bardzo dobra!!ja też zamierzam na jakieś polowania po połówkowym skoczyć[emoji6]dziewczyny macie na brzuchu ciemna kreskę taka przebarwiona?mąż właśnie mi powiedział że zauważyłCo do pasów, to ja zapinam zawsze, a gdy będzie mi juz całkiem niewygodnie, to kupię adapter
Biszkopta nigdy nie upuszczulam na podłogę, ale też raczej mi wychodzą, więc nie miałam potrzeby próbować. Moja mama ma schize, ze jak sie piecze, to bron Boże niczym nie trzaskac, bo kaplica
A to moje dzisiejsze zdobycze. Juz pod chłopca jednak bardziej. Jak sie zmieni płeć, to spakuje do kartonu i pojdzie na strych czekac na kokejne dziecko
Zobacz załącznik 880548
Zobacz załącznik 880549
Zobacz załącznik 880550
Zobacz załącznik 880551
I zapłaciłam zawrotne 30zl za wszystko![]()
Owszem, bardzo lubieAleż Ty uwielbiasz zakupy ale cena bardzo dobra!!ja też zamierzam na jakieś polowania po połówkowym skoczyć[emoji6]dziewczyny macie na brzuchu ciemna kreskę taka przebarwiona?mąż właśnie mi powiedział że zauważył
Mi tez wlasnie sciamnialy i w twj linii i w ogole mam owłosiony brzuch. [emoji23]Owszem, bardzo lubiezwłaszcza te tanie
teraz przerwa pewnie do jesieni az.
A kreska jako taka mi sie nie zrobila, ale wloski w tym miejscu sciemnialy.
Owszem, bardzo lubiezwłaszcza te tanie
teraz przerwa pewnie do jesieni az.
A kreska jako taka mi sie nie zrobila, ale wloski w tym miejscu sciemnialy.
Ja to samo ale robię depilację ale zawsze miałam włoski właśnie [emoji16]uroda szatynek.Mi tez wlasnie sciamnialy i w twj linii i w ogole mam owłosiony brzuch. [emoji23]
Wow !Świetne łupy a jaka cena, super [emoji2]Ja jak tylko będę znała płeć to wyruszam na konkretne łowy [emoji1]Jak będzie dziewuszka to mam już mnóstwo ubranek po córci mojej siostry ,ale podejrzewam że i tak coś kupięCo do pasów, to ja zapinam zawsze, a gdy będzie mi juz całkiem niewygodnie, to kupię adapter
Biszkopta nigdy nie upuszczulam na podłogę, ale też raczej mi wychodzą, więc nie miałam potrzeby próbować. Moja mama ma schize, ze jak sie piecze, to bron Boże niczym nie trzaskac, bo kaplica
A to moje dzisiejsze zdobycze. Juz pod chłopca jednak bardziej. Jak sie zmieni płeć, to spakuje do kartonu i pojdzie na strych czekac na kokejne dziecko
Zobacz załącznik 880548
Zobacz załącznik 880549
Zobacz załącznik 880550
Zobacz załącznik 880551
I zapłaciłam zawrotne 30zl za wszystko![]()
Pytam, bo u nas na prenatalnych chłopiec, a wizyta u mojego gina 15+3 i dziewczynka.Cześć [emoji2] Ja póki co żywię nadzieję, że jednak się nikt nie pomylił, ale 30 lipca mam wizytę, to się przekonam.