reklama
Nawet mnie nie straszcie tymi pępowinami, mój syn miał pępowinę wokół szyi. Lekarz przy okazji wyciągania go kleszczami ciachnął. Na szczęście dowiedziałam się po fakcie, bo już i tak nerwowo było :eek:

reklama
Laaaski zapomniałam powiedzieć! Byłam.rano z kumpelą na kawie na mieście i weszłyśmy do h&m- kupiłam stanik do karmienia za 20 zł :D ale nie o tym- stoję w kilometrowej kolejce do kasy i nagle Pani kasjerwa woła: "teraz zapraszam Panią w ciąży". Jeej w jakim szoku byłam :) tak mi się fajnie zrobiło jakoś. Skorzystałam, bo ludzi naprawde było sporo. ;)

Laaaski zapomniałam powiedzieć! Byłam.rano z kumpelą na kawie na mieście i weszłyśmy do h&m- kupiłam stanik do karmienia za 20 zł :D ale nie o tym- stoję w kilometrowej kolejce do kasy i nagle Pani kasjerwa woła: "teraz zapraszam Panią w ciąży". Jeej w jakim szoku byłam :) tak mi się fajnie zrobiło jakoś. Skorzystałam, bo ludzi naprawde było sporo. ;)
Mnie tak kiedys Pani na poczcie zawolala, a ja nie spodziewajac sie stalam dalej, bo nie docieralo do mnie to, ze ona wola mnie :D

Co do stanika, dobrze, ze napisalas bo ja musze ogolnie stanik kupic,bo mi sie cycki wylewaja :( M tylko chodzi i mi naciaga sukienki, zeby cycki zakryc bo panowie patrza :P ale to jest chyba jedyna rzecz ktora mi przeszkadza..juz mysle chodzic bez stanika, ale wtedy to i baby sie patrza, a to juz za duzo..wszystko mnie cisnie, uwiera, musze kupic cos wygodnego na baloniki :cool2:

Ale czy te pepowine widac na usg? Pewnie wlasnie sie okrecaja w trakcie. Moj byl juz bardzo nisko a o pepowinie dowiedzialam sie w trakcie i zdanie ze bym go nie urodzila....

Mnie tak kiedys Pani na poczcie zawolala, a ja nie spodziewajac sie stalam dalej, bo nie docieralo do mnie to, ze ona wola mnie :D

Co do stanika, dobrze, ze napisalas bo ja musze ogolnie stanik kupic,bo mi sie cycki wylewaja :( M tylko chodzi i mi naciaga sukienki, zeby cycki zakryc bo panowie patrza [emoji14] ale to jest chyba jedyna rzecz ktora mi przeszkadza..juz mysle chodzic bez stanika, ale wtedy to i baby sie patrza, a to juz za duzo..wszystko mnie cisnie, uwiera, musze kupic cos wygodnego na baloniki :cool2:
Ja też chwile stałam jak słup haha, bo pierwszy raz taka sytuacja w sklepie [emoji14]

Właśnie też mi sie wylewają i szukałam dzisiaj. Ten, ktory kupiłam.niby jest do karmienia, ale wątpie, że w grudniu jeszcze cycki mi sie do niego zmieszczą...no ale wzielam, bo po pierwsze jest idealny, miękki, nic mi sie nie wżyna [emoji14] a po drugie ceeena! 20 zl to nic, a uwielbiam staniki z H&M.

reklama
Ja jestem dumna z mojej córki, bo dzisiaj na pólkoloniach byla pierwszy raz na basenie bez mamy ;) świetnie sobie poradziła ze wszystkim, sama kupiła jedzonko i lody. Kurcze obojetnie czy dziecko ma 2,8 czy17 lat, mama zawsze będzie się martwić:) u mnie dzisiaj na obiad schabowe z ziemniakami i surówką. Jutro dla mnie zupa fasolowa od mojej mamy, a dla reszty pomidorowa :)
I zawsze, z kazdego najmniejszego kroku bedzie dumna [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry