Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ powinno sie liczyc od pierwszego dnia krwawienia a plamienia wliczac jeszcze do do starego cyklu.@martoosia04 koniecznie beta.
Mimo iż mieszkam w Wawie to mam ogródek i bez niego sobie już życia nie wyobrażam.
A ja nie wiem w sumie jak mam liczyć. Plamień dostałam 29, ale nic więcej. Dopiero 1 się na dobre rozkręciło. I liczę od 1, a może powinnam od 29?
Ok toale testujemy w piatek jak.okresu nie dostaniemy :-)To jesteśmy umówione wstępneja tez planuje testować w piątek jak @ nie przyjdzie [emoji28]
U nas również gorąco i marzę o basenie [emoji16]Dziś przy tych upalach sama wskoczylabym do basenu i się chlodzila[emoji295]️
Czy u was też taka patelnia?
Ja jeszcze 2 dni i urlop..Niech się utrzymuje ta pogoda
Testuj dzisiaj a nie na piątek czekasz ! [emoji4] Jesteś już po terminie @?Ok toale testujemy w piatek jak.okresu nie dostaniemy :-)
Ściągnęłam sobieKubeczek menstruacyjny. Stosowałam lata, lata. Polecam. Super sprawa!
Jeśli chodzi o wagę. Polecam fitatu taki program. Schudlam do chwili obecnej 8 kg, do zrzucenia mam 0,5 kg i już. Jem wszytsko, pilnuje 3h przerw między posiłkami, i liczę kalorie. Nic wiecej. Ustawiony mam zrzut wagu pol kg tygodniowo. Czasem waga mi stała z 2 tyg za to cm spadały na potęgę z ud, brzycha, bioder...bo i cycków ale trudno. Naprawde dobra apka. W biodrach msm -8 cm, brzuch-7 cm uda i pośladki -5 cm.
Tak powinnam.juz miec dwa dni temuTestuj dzisiaj a nie na piątek czekasz ! [emoji4] Jesteś już po terminie @?
To testuj na co ty czekaszTak powinnam.juz miec dwa dni temu
@martoosia04 aNa 22.08 mam dopiero termin gina bo idzie w tym czasie pani dr na urlop ale chyba bede juz po @ to popatrzy co i jak i czy mozna bezpiecznie dzidzię robic. No chyba ze pojde juz z fasola w brzuchu![]()
Śluz nadal kremowy/biały.![]()
Niestety to prawda. Im bardziej się pragnie dziecka, tym gorzej jest zajsc. Sama jestem tego przykładem 1 rok i 7 mcy starań było,Spokojnie jeszcze nic nie wiadomo, może @ wogole nie przyjdzie a za niedługo pokażą się 2 piękne różowe jak flamingi kreski
Jeżeli nie to może w następnym cyklu [emoji16]
Podobno ze czym bardziej się chce tym dłużej schodzi z tym zajściem [emoji28]
Ja powiem szczerze ze chce ale nie jakoś mega bardzo. Mam już dzieci wiec jakby się okazało ze nic z tego to przecież świat się nie zawali!
Głowa do góry