JoannaRak
Fanka BB :)
Hehe a mam sie chwalic ile my dojezdzamy? [emoji6] 4-5h zaleznie od sytuacji na trasie
a moze ja sie pochwale!!! jak samolot to lot 1.5 godziny a autem to i ostatnio 17 do Polski jechalismy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe a mam sie chwalic ile my dojezdzamy? [emoji6] 4-5h zaleznie od sytuacji na trasie
Mi się wydaje,że powinno już coś wyjść. A nie martw się na zapas tymi bólami :*Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ???![]()
To jest prawda sama w gronie przyjaciół mam inteligentnego pijak który po większej bibie kładzie się na królówka do Szpitala oczywiście polityk...Smutne jest to, że w tym kraju kobiety tyle cierpią a nie ma wsparcia finansowego albo jak jest to tylko w wybranych miastach jakby z innych to się nie placiło podatków albo było gorszym czlowiekiem. A jak ktoś uważa ze nie powinno byc refundowane to chcialabym miec możliwośc nie placenia za wszystkich pijakow co mają full badan za darmo...
No wlasnie nie wiedzialam jak to powiedziec. Ale Asia ujela swietnie co mysle [emoji4]@Dziunia12 i nie obraź się, ale.......
Żeby móc brać to trzeba też coś od siebie dawać. I tu nie chodzi o wiedzę, której wiadomo, że na początku u każdego niewiele albo brak. Czasem wystarczy dobre słowo, doping, trochę otuchy, trzymanie kciuków. Ty do nas owszem piszesz, ale zawsze wtedy jak czegoś potrzebujesz. Jakby każdy tak traktował to forum, to składałoby się tylko z pytań bez odpowiedzi. A czasem wystarczy się "wtrącić" tak po prostu, pożyczyć miłego dnia itp. Nie piszę tego po to, żeby Ciebie urazić. Nie tylko Ty tak robisz. Po prostu tak funkcjonuje to forum - wszystko przeżywamy tu wspólnie. I dlatego ono żyje![]()
Mój skomentował że jak tylko widzę biały fartuch to spodnie w dółZ tym podwoziem to u mnie już tak machinalnie ze się nawet nie zastanawiam![]()

Mowilam juz ze uwielbiam Twoje wpisy Biedroneczko? Jesli nie mowilam, to wlasnie mowie [emoji3]Słuchajcie tylko na mnie nie krzyczcie za moje pytanie. Czy mieszy punkcją a transferem można sobie dziobnąć? Nie mówię tu o pół litra oczywiście ale jakieś piwko do grilla???
[emoji56][emoji56][emoji56]
Zacznij najlepiej od dziś albo jutro ranoLaski leze pod kroplowa i zrrkam na zalecenia po crio i widze frexyparyne 1 amp dziennie ale brak info kiedy zaczac. Jak mialyscie??
No to super... W takim razie dr Paśnik jest standardowo oblegany, niezależnie czy w Łodzi czy Warszawie:-)Mi przyszło potwierdzienie na maila ze jest rezerwacja na 15.09
Przeczytałam wszystkie książki o losach dari o nowej też czytałam, przy mojej dwójce muszę wygospodarować czas na to nowa część [emoji2] ale kiedy [emoji85]