reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana ciarki mi przeszły jak to przeczytałam. Ostatnio po punkcji leżała z dziewczyną policjantka sama do mnie zagadala i opowiadała o sobie bardzo podobna historia jest policjantka i mieszka w Toruniu specjalnie dojerzdrzala do Łodzi do gamety. Opowiadała że był projekt powstania kliniki u nich z novum ale ze tam są rządy Pana R... Ka to się społeczeństwo nie zgodziło...

No to prawda w Toruniu nie mamy zadnej kliniki :( Ja jestem z Torunia ale ze mieszkam w Zurychu to sie zdecydowalam na Wawe bo latwiej z dolatywaniem!

reklama
Moje Drogie, dawno mnie nie było (okres wakacyjny), mam nadzieje że u Was wszystko dobrze i nie którym już się udało doczekać pozytywnego wyniku :) Od razu chciałbym się Was poradzić, ile miałyście zarodków wprowadzonych podczas transferu? Będę wdzięczna za informację.
Ja miałam zawsze po jednym z wyjątkiem jednego podejścia w którym zdecydowalismy się na dwa ;)

masz rację. Myślałam już o tym postanawiam się poprawić. Tylko że nawet jak pisze i dopinguje to jestem nie zauważona. Ale tak:) potrafię się przyznać do błędy. To wynika z natłoku pytań. A wy naprawdę jesteście kompendium wiedzy. Nie wiem czy zdjęcie So ie spraw ale to forum jest chyba ogolnokrajowe i jest pewnie bardzo dużo kobiet które was tylko podczytuje a boi się odezwać. Ja np dużo się od was dowiedzielam. Nawet mój mąż się mną rano zapytał no i jak z Kurcia?
Bo kochana tu sa plany ze bedziemy swoja klinike otwierac:) co nie @dżoasia:) co do ilosci oocytow to zawsze jest wielka niewiadoma. Ja raz mialam pobranych 15 oocytow gdzie tych ktore mogli zaplodnic byly tylko 3

Kochana ja zanim się tu odezwałam pierwszy raz podczytywałam forum 3 miesiące. Tzn nie podczytywałam - czytałam wsio od dechy do dechy, w dzien i w nocy :p Więc dziewczynki które nas podczytujecie - zaraszam do czynnego udziału, bo ostatioi dużo tu ciężarnych się zrobiło i uciekną zaraz na ciężarówki, będzie tu pustkami wiało.
Dziunia zdjęcie nie jest wymagane :p
Ty tez zaraz tam ucuekniesz❤✊

Ja też sie nie zastanawiam już, teraz nawet zaczyna mi zwisać dyndac i powiewać czy wydepilowana ide na wizytę czy nie :p Jakoś nikomu to nie przeszkadza, nikt mnie z gabinetu nie wywalił :D A lekarzy zaliczyłam w życiu już 10, wliczając w to dzisiejsza nową anią dr, a nie wliczając tych wszystkich asystentek, pielęgniarek i innych ciulków na zabiegowkach.

Biedrona dawaj info o jajach
Teraz mi to juz tez zwisa bo gole sie z lusterkiem a po porodzie laser ale raz przed ostarnia stymulacja jak wrocilam z wizyty do domu to dziekowalam w duchu ze dr mnie nie badal bo by sie wstyd mu bylo pokazac nastepnym razen:laugh2::laugh2:

reklama
Ja juz po wizycie u Ludwin & ludwin , nie wspominam miło tej wizyty...
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiem ;) dobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna ❤❤❤ ktoś mi głupoty wmawiał :angry:;-) ;) kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer :p:p ❤❤❤
Zapraszamy Kochana ❤❤❤
Najważniejsze że potwierdzili że z podwoziem wszystko OK :)

Do góry