Kto wie bardzo możliwe! !Już raz udało mi się być kwietniówką 2010, więc może i w 2019![]()
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Wiecie co, może to głupie, ale ja zawsze chciałam zeby moja córka urodziła się w maju lub czerwcu [emoji23] nie wiem dlaczego. Jakoś te miesiące takie mi się wydają idealnym czasem na rodzenie córeczki [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutkoWiecie co, może to głupie, ale ja zawsze chciałam zeby moja córka urodziła się w maju lub czerwcu [emoji23] nie wiem dlaczego. Jakoś te miesiące takie mi się wydają idealnym czasem na rodzenie córeczki [emoji23][emoji23][emoji23]
martoosia04
No właśnie! Starszak mój z kwietnia 2010, ale było na tyle ciepło przy pierwszych spacerkach, że mógł wychodzić już w dresiku, a młodszy z lipca 2013, a wtedy były takie upały, że jako noworodek w nocy spał mi w samym pampersie przykryty tetrą.Ja chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutkoa przy małym dziecku jest trochę zabawy jak masz ubrać te wszystkie ciuchy, kombinezony itp
kasiula222
Hej dziewczyny u mnie pewnie lada chwila zawita ok es więc nawet nie zdążę testować .Na twarzy krostki pojedyncze wyskakują ..piersi nie bolą....
Jakoś passa 2 kresek się zatrzymała
..
Bardzo fajny miesiąc na rodzenie to Maj wszystko kwitnie jest pięknie
. Mój syn z mają a córka z czerwca . Może z trzecim też się na te miesiące ciepłe uda .
Jakoś passa 2 kresek się zatrzymała
Bardzo fajny miesiąc na rodzenie to Maj wszystko kwitnie jest pięknie
No to u nas lipiec ale 2014. Też gorąco tsk że masakra. Bo lipiec tego roku mniej upalnyNo właśnie! Starszak mój z kwietnia 2010, ale było na tyle ciepło przy pierwszych spacerkach, że mógł wychodzić już w dresiku, a młodszy z lipca 2013, a wtedy były takie upały, że jako noworodek w nocy spał mi w samym pampersie przykryty tetrą.
Uuuuu to się dzieje. dawno Ci odszedl? moj jak odszedł wieczorem to w nocy skurcze dostalam. fakt ze w szpitalu mnie olali i przetrzymali za dlugo bo 4 dni ze skurczami lezalam ale jestes juz tuz tuzJa chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutkoa przy małym dziecku jest trochę zabawy jak masz ubrać te wszystkie ciuchy, kombinezony itp
paulina1994
A ja ci powiem, że z czasem robienie dziecka już mnie męczyło bo ileż można na zawołanie [emoji28]No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemneale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
paulina1994
Ja kiedyś też nie lubiłam normalnie katorga, a teraz 6 km robię w około 40 min i jeszcze zadowolona jestem [emoji6]Ja nie cierpię biegać. Próbowałam nie raz i to zdecydowanie nie dla mnie.
reklama
paulina1994
Różnie z tym bywa więc trzymam kciuki ! [emoji4]U mnie prawie 5 cykl starań będzie [emoji19] U mnie chyba owu była na dniach ale współżyliśmy chyba nie w czasie bo 3 dni przed więc też wątpię, że coś będzie. A jest przyjemne [emoji23][emoji28]