Biedroneczka83
Fanka BB :)
Nie obrażaj Robin Hooda. On zabierał bogatym a dawał biednym. Pisiory zabierają wszystkim, a dają bogatemu rydzykowi, misiewiczom i nierobom![]()
Hanna iskra dobre kochana dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie obrażaj Robin Hooda. On zabierał bogatym a dawał biednym. Pisiory zabierają wszystkim, a dają bogatemu rydzykowi, misiewiczom i nierobom![]()
Lol [emoji50] mowisz powaznie?To zależy tylko od Was. Podanie dwóch zwieksza ryzyko ciąży bliźniaczej. Czy chcecie mieć bliźniaki i jesteście gotowi przyjąć ryzyko wiążące się z taką ciąża?
Jak tak to bierzcie 2, bo to zwiększa szanse że przyjmie się choć 1(choć może się zdarzyć, że jeden się podzieli i będzie 3 dzieci).
Jak się wachacie, to bierzcie 1.
Już tu kiedyś jedna płakała, że ją oszukali, bo ona tylko chciała szansę na 1 zwiększyć, a bidulka będzie mieć bliźniaki![]()
Gratulacje i wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin przede wszystkim wysokiego przyrostu betyJest wynik 64,36 płacze z szczęścia 8dzien chyba dobrze com w sobotę robię powtórkę![]()
ja na początku miałam ochotę tylko na żywiec zdrój potem kupowałam cisowianke później znowu ta wodę z Lidla hmm... sugaro czy jakoś taka teraz znowu cisowianke
@Iskra_82 z tą herbatą racja ale ja od dłuższego czasu mam fazę na herbatkę..muszę jedna dziennie wypić gorącąostatnio mi się przypomniało jak już usypialam , ze nie wypilam i musiałam wstać i gotować wodę na herbatę
![]()
Ja już dzis ugotowalam.z jabluszek i brzoskwin chyba ze 6 litrownooo to też ostatnio mialam z sokiem z czarnej porzeczki jak teściówka zrobiładzbanuszek, woda , soczek i do lodówki i w nocy cały dzban wypijalam
o Boże... chce mi się
![]()
Ja za każdym razem brałam dwa. Pierwszy raz byłam zdecydowana na jeden zarodek,ale drugi nie przeżyłby mrożenia,więc po dyskusji z embriologiem,mężem i lekarzem zdecydowaliśmy,że bierzemy oba. Natomiast teraz z pełną świadomością wzieliśmy dwa,zresztą tak też sugerował nam lekarz,no ale to jest baaaaardzo indywidualna sprawa do obgadania przede wszystkim z mężem,czy macie warunki,możliwości itd. na wychowanie dwójki i z Waszym lekarzem.Nie uważam żeby była dziwna raczej racjonalna. Słucham od lekarza że wiąże się to z powikłania poronienie. Ja che mieć chociaż jedno dziecko jeśli będą dwa to będzie szczęście jakiego nie zaznaczam. Są tu dziewczyczyny które przez to przechodzą chce znać ich zdanie...
Napisałam ale coś z forum się wali. 20 ale hiperke mam lekka wiec wszystko do mrożenia po zapłodnieniu. I transfer za miesiąc.A Ty napisalas w koncu ile masz tych jajec????[emoji4]
Biedronka się kamufluje i nic nam nie chce zdradzićA Ty napisalas w koncu ile masz tych jajec????[emoji4]
To ja mam takie same ,które czekają na mnie i których nie chcą mi daćPodane 2 blastocysty 2Bb 5 dniowecieszę się ale jeszcze ostrożnie