Adeline89
Fanka BB :)
Właśnie dlatego bylam w szoku,ale ci fajnieNa zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie dlatego bylam w szoku,ale ci fajnieNa zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty![]()
To masz w rocznicę ślubu mojego terminWłaśnie dlatego bylam w szoku,ale ci fajnie
No fajnie, niby nie chcieliśmy dziecka ale jak już jest to człowiek się martwi żeby wszystko ok było. I tak urodzę w marcu, zobaczycie!!!Właśnie dlatego bylam w szoku,ale ci fajnie
Eee nie sądzę. Są łatwiejsze i lepiej płatne branże, jak przemysł czy nowe technologie. Jak ktoś chce pracować dla kasy to tam uderza.
Wielkolud![]()
moja fasolka. Ma 3.5 cm i strasznie dużo się rusza! Cały czas machał rekoma i nogami. Także na badaniu wszystko ok.
Na kiedy termin? Jakos pewnie polowa lutego?;-)![]()
moja fasolka. Ma 3.5 cm i strasznie dużo się rusza! Cały czas machał rekoma i nogami. Także na badaniu wszystko ok.
No to masz dzidzie starsza od mojej o 8 dni ;-)Na zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty![]()
Ale duży bobasek ci rośnie, tylko się cieszyćNa zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty![]()
Hehe wszystko możliwe, juz chce takie bobo na usg,ale przedmna 4 tyg czekania z[emoji6]No fajnie, niby nie chcieliśmy dziecka ale jak już jest to człowiek się martwi żeby wszystko ok było. I tak urodzę w marcu, zobaczycie!!!
no jest dość duża rozbieżność bo z om 1.03 a z usg teraz już 18.02Na kiedy termin? Jakos pewnie polowa lutego?;-)