• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama
Jal bralam luteine mialam tak samo [emoji6]
Z tym podmywaniem masz racje.
A w ogole uzywacie plynow do hig intymnej? Ja od zawsze tak, w ciazy specjalny dla kobiet w ciazy, ale czytalam u mamyginekolog zeby najlepiej samą wodą sie myc
Tak, ja uzywam aktualnie z Perfecty dla kobiet w ciąży i po porodzie.
Mam identycznie.
Strach bielizny nie ubrać, a przez to że jest tak wodniste to bez wkładki same majtki też nic nie dają....
Wiec jest tragedia I też aż się balm czy to normalne bo to nie jest w ogóle nawet odrobinę leokie czy gęste, no dosłownie woda.
Dokładnie... Bardzo wodnisty jest :(

reklama
@Sabi32
Taka. :)
images (1).jpeg
IMG_20180726_161154.jpg

Załączniki

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    6,1 KB · Wyświetleń: 334
  • IMG_20180726_161154.jpg
    IMG_20180726_161154.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 346
@Mika1983 Serdecznie Cię witamy;)
Dziś chyba szału dostanę.Pomyłam podłogi w tych pomieszczeniach co już gotowe mamy,czyli ok 160m2 ale jeszcze 30m2 mamy w remoncie więc wiadomo..kurz,pył..Narobiłam się jak głupia i zajęły mi te podłogi 1,5 godz bo tak starałam sie na luzie to zrobić żeby się nie przemęczyć a i tak pot mi po tyłku aż leciał. Nacieszyłam się ładnymi podłogami chyba przez godzinę...znów wszędzie syf.Nosi się to cholerstwo strasznie a najgorszy ten pył po szlifowaniu ścian..Non stop wychodzi.Już się popłakałam z nerwów:realmad:

@Sabi32 Kochana widzę że masz ten sam problem co ja..Mi pomagają zastrzyki w dupsko z żelazem. Raz na pół roku a czasem na rok...w sumie to trzy dawki co 2 dzień i mam spokój na ok pół roku czasem do roku..Jak spada to znów się zgłaszam

Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek

Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
No najlepszy ketonal ale ten na recepte niestety..mi bardzo kiedys pomogl obuprofen ale te niebieskie duze kapsulki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry