Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TakMi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.
Pyralgina jak i solpadeine działają dosyć silnie przeciwbólowo. Solpadaine ten do rozpuszczania działa.dosyć szybko, bo szybko sie wchłania-na bol zeba osobiscie nie probowałam.
Ja na bol zeba najbardziej polecam Antidol. Kiedys nawer był na nim ząb narysowany, jako typowy lek na bol zeba.
Kup Mu solpadeine max i niech zacznie od 1 tablA ten antidol to jedna się bierze czy dwie mozna? To ogromny chłop jest[emoji23]
Taak, nie raz Antidol nawet na recepcie piszą stomatolodzyTakdo dzis lekarze go poleceją, ze typowo na bol zeba nie patrzac, ze pomaga on na wszelskiego rodzaju bole.
Solpadeina max ma to samo co Antidol+ coffeine i wiecej codeiny, wiec z wymienionych przez nas aptekary, chyba najlepiej sprobowac solpadeina/solpadeina max [emoji6]
Ja tez [emoji16] ale mi nie leci wlecze sieJutro wchodzę w 21 tydzienwow, jak to leci
![]()
Ja tez [emoji123][emoji123][emoji123]Jutro wchodzę w 21 tydzienwow, jak to leci
![]()