DziękujęCzyli synkowi się spełniło marzenie o braciszku, nie będzie musiał się uczyć pleść warkoczyCieszę się, że u Was ok :*

Zaglądam na forum i czekam na Ciebie... trzymam kciuki aby te Twoje chodowlane
jajka były ze złota
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęCzyli synkowi się spełniło marzenie o braciszku, nie będzie musiał się uczyć pleść warkoczyCieszę się, że u Was ok :*
Ja to chyba z nim nie umiem rozmawiac... albo pytam w niewlasciwych momentach. Nie wiem ale co sie pytam o jakies dodatki to "aaa to dopiero trzeci transfer".Qwa baby dajcie spokój z tą Niną błagam [emoji14]
@Kurcia No właśnie pytałam doktorka co mi da na skurcze - chodziło o spasmoline a wpisał też atosiban do transferu. Troche sie zastanawiam czy to potrzebne, bo nigdy tego nie miałam a ciąże były... tym bardziej, że jestem juz goła i wesoła hmmmm Za to wpisał też AH od razu, mam nadzieję, że nikt nie będzie kwestionował
btw - za mrożenie zarodków to kiedy się płaci? mrożą po 2 na 1 cryotopie czy nie chcą?
A mi tez wypatrzyla ale w 2dc.i wyslala od razu na histero. Ale na jej szczescie okazalo sie ze byl.Mi niby też Cz. wypatrzyła polipa,a to był 10 dc.
Dwa razy mi mowic nie trzeba [emoji38] oto nasze 7.5kg kociego szczescia [emoji6]Pokaż go... pochwal się![]()
Sliczny ale jaki wielki jak GarfieldDwa razy mi mowic nie trzeba [emoji38] oto nasze 7.5kg kociego szczescia [emoji6]Zobacz załącznik 881880Zobacz załącznik 881881Zobacz załącznik 881882Zobacz załącznik 881883
Tylko musi być większy niż ten oryginalny. Myślę że zrozumie co zrobił.pod pępkiem niech walnie i może śmiało chodzić do roboty, a chłopu się odechce gołych bab![]()
Immunologia [emoji4] w sytuacjach gdy organizm kobiety z jakiegos powodu odrzuca zarosek, czy to na etapie zagniezdzania czy pozniej juz w trakcie ciazy.Dziewczynki a mozecie mi powiedziec Pasikonik czym sie zajmuje? Bo slysze ze wszystkie chodzicie do niego![]()
Jego ojciec Bobek wygladal identycznie jak Garfield. Byl sporo wiekszy od Leona, w rude pregi. Piekny olbrzym [emoji7]Sliczny ale jaki wielki jak Garfield![]()