misis188
Fanka BB :)
Oby oby oby bo hodowla do 5tej doby kosztuje 600 zllepiej zeby jutro mrozili
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby oby oby bo hodowla do 5tej doby kosztuje 600 zllepiej zeby jutro mrozili
![]()
Kozwa to jaja. Ja mam 2bkastki i nic wiecej nie placilam oprocz za mrożenieChyba w czwartek 9dpt, a powtórzę w sobotę 11dpt. Powinna być wtedy jasność..
@Vorreiavereunbimbo a Ty idziesz w środę?
@dżoasia @tamiza co do tej dopłaty za 5 dobę, to mi też ostatnio kazali podpisać zgodę, że jeżeli będę chciała przedłużoną hodowlę to jest opłata itp. Więc coś pozmieniali...
Także Asia, jeszcze ruszą z kopyta te Twoje Twixy i jutro będą miały 8![]()
Dziewczynki samych dobrych wiesci dzisiaj!
@Agniecha1508
@Apsik1981 zlotych jajec
@Mieciu85 Mieczyslawiekciuki za sprawny przelot i miekkie ladowanie
@edloteh a ty kiedy jakis podgladzik masz? Czyzby dzisiaj?
@PaulinkaP za bete!
Jezu w zyciu nie do niej! Jakbym miala zmieniac Grettke to tylko na Mercika lub dr Piekarz-AdamczykZobaczysz że będziesz miała dzidziusia w Ciechocinku:* to naprawdę dobra klinika jeśli Ci się gretko znudzi idź do czerwinskiej ona ma inne metody leczenia w moim przypadku bardziej działały![]()
Chyba pójdę w środę i powtórzę w piątek,ale to mi się zmienia w zależności od nastroju. Wczoraj np. twierdziłam,że wytrzymam do czwartkuChyba w czwartek 9dpt, a powtórzę w sobotę 11dpt. Powinna być wtedy jasność..
@Vorreiavereunbimbo a Ty idziesz w środę?
@dżoasia @tamiza co do tej dopłaty za 5 dobę, to mi też ostatnio kazali podpisać zgodę, że jeżeli będę chciała przedłużoną hodowlę to jest opłata itp. Więc coś pozmieniali...
Także Asia, jeszcze ruszą z kopyta te Twoje Twixy i jutro będą miały 8![]()
Dzieki Dzoasiu. Ja trzymam mocno za twoje maluchy!! Wlasnie czekam na drugie sniadanko z intralipidu, nawet nie kwestionowali soli fizjologicznej, dali swoja i grzecznie mieszaja
![]()
Podbijam [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Dziewczynki samych dobrych wieści!
@Agniecha1508
@Apsik1981 zlotych jajec
@Mieciu85 Mieczyslawiekciuki za sprawny przelot i miekkie ladowanie
![]()
Kozwa to jaja. Ja mam 2bkastki i nic wiecej nie placilam oprocz za mrożenie