misis188
Fanka BB :)
JAk piszesz wiadomosc to kolo odpowiedzi jest wyslij plik
Paulina , dlaczego slabo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina , dlaczego slabo?
Oby oby oby bo hodowla do 5tej doby kosztuje 600 zllepiej zeby jutro mrozili
![]()
Ostatnio było 113,10 a dzisiaj 154,20 co o tym sądziszPaulina , dlaczego slabo?
czy mozesz napisac cos wiecej o Czerwińskiej?ona mi doradziła aby po pierwszej stymulacji zamrozic 2 komorki bo tylko tyle mialam, zaplacic za punkcje i kolejna stymulacja liczy sie wtedy jako pierwsza w pakiecie 2+1. nie zrobila na mnie zlego wrazenia. mam teraz w sobote jechac na usg i nie wiem czy do niej czy do dr Olszak Wąsik. doradzisz coś?chwale sobie tez dr Gajewską ale w te sobote jej nie bedzie.[/QUOTE]mi też tak zaproponowała żeby robić punkcja I zarażać żebyśmy pieniędzy nie tracili zbieraliśmy przez rok 10 komórek i później zapłaciliśmy jednorazowo za zapłodnienieaiinsonia, post: 16943474, member: 171955"]Fajny gość to prawda wszyscy tam są kompetentni i specyficzni na swój sposóbMercik mi szczęście przyniósł bo pobrał raz 4 komórki dobre nigdy tyle nie miałam za 1 zamachem
![]()
Namówiłaś mnie@Mieciu85 powodzenia!!!!!!!!!!! Mocne kciuki !!!
@Vorreiavereunbimbo idź w śrooodę ;P ja też idę 9dpt
Ostatnio było 113,10 a dzisiaj 154,20 co o tym sądzisz
O kurczę to faktycznie... ja nie mogę złego słowa powiedzieć na nią bo walczyła o nas jak lwicaJa bylam 2 razy na wizycie i niby bylo ok. Bardzo zke wspomnienia mam jak zaczelam plamic, dr G byl na urlopie i zadzwonilam.na nr alarmowy czyli do niej i stwierdzila ze organizm zwalcza ciaze. Potem sie juz nie dziwilam jak szłam na prenatalne i w klinice nikogo nie bylo praktycznie i przezylam szok bo zawsze jak bylam to bylo pelno ludzi, ale jak z gabinetu wyszla ona to juz wszystko rozumialam. Potem dr G za kazdym razem mnie uspokajal jak do niego dzwonilam przy kolejnych plamienach a ta ze organizm zwalcza ciaze-no super
A ty w którym miesiącu jesteś teraz ciazy po tym incydencie z płomieniem co Ci powiedziała że organizm zwalcza ciążę?Ale jesli jestes z niej zadowolona to dobrze. Ja tez jak jeszcze zastanawialam.sie nad gyncentrum gdzie nie bylo Grettki a Provita gdzie on byl to czytalam dobre opinie o niej