Mieciu85
Fanka BB :)
Dzieki, kazali bete zrobic 10 sierpnia, ale jeszcze zobacze czy bede sie do tego stosowala czy pojde troche wczesniej z uwagi na to, ze byla to blastka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja potem przejmuje mlotek[emoji16] Ciebie tez podpytam kiedy byl przelot do bazy?[emoji4]
Mi dala dawke 600Kurcze dziewczyny duzo macie tego progesteronu. Ja mam duphaston 3 x 1 i crinone 2 x 1 myslicie, ze to wystarczy? Juz sie stresuje ze mogli mi dac wieksza dawke. Moze zapytac po transferze, jak myslicie?
Ja 24tegoKurcia kiedy mialas transfer? Ja 25go
Kurde czasem man wrazenie ze ja do innego lekarza chodzilamMnie to wkurzam w Gretce bo on nic nie mówi.Gdybym się nie zapytała ostatnio jak długo mam estrofen zażywać to bym nie wiedziała że mam odstawić...powiedział że mogę od razu odstawić A ponoć powinno się z dawki schodzić jakiś czas. Teraz 7 sierpnia idę do innej pani co ciążę prowadzi w Ciechocinku to może mi coś więcej powie co i jak...
TakCzy lutinus i luteina to to samo?
Wiem Asia ze biologia to nie matematyka, ale sprobujmy sie troche trzymac faktow. Ja mam tez teorie , jak poskladam wszystko w calosc , ale tez jej nie pisze . Czekam na rozwoj i zycze Paulinie calego szczescia tego swiata.ja tam mam swoją teorię na ten tematale nie piszę na razie
Kochana powtarzałas dzisiaj ta betke ??Powtórzę w poniedziałek bo w sobotę nie będę miała jak. Mam nadzieję że przyrost będzie prawidłowy. Nadzieja umiera ostatnia![]()