redferrari
Fanka BB :)
jak wyjdzie ponad 5 to kurczaczek tylko malutki i już!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe pierwszy raz od miesiaca. Bo dla mnie jest masakra ta chec spania moj organizm jest od lat tak zaprogramowany ze wie ze jest jasno i nie zasypiami to jest piękne -że można spać pół dnia i całą noc później
Haha no pewnie ze ze 100 ;PTy to byś chciała od razu takiego kurczaczka z betą 100 pewnie? na razie jest malutki - daj mu podrosnąć i nas już nie torturuj tylko idź sprawdź betę!
ja mam tak od początku ciąży - ostatnio pojechałam do mamy w gości, zanim się do niej zebraliśmy było południe wypiłam u niej herbatkę i zasnęłam na kanapie - obudziłam się po 3 godzinach i mąż mówi, że co to chyba jedziemy do domu - takie były odwiedzinyHehe pierwszy raz od miesiaca. Bo dla mnie jest masakra ta chec spania moj organizm jest od lat tak zaprogramowany ze wie ze jest jasno i nie zasypiama wczoraj bylo mi tak dobrze jak w koncu moglam sobie popoludniowa drzemeczke walnac
![]()
To na bank nie otrivelle. Ktory masz dzien po transferze?Dziewczyny. Ile sie ovitrelle uytrzymuje? Bo mialam podane 11 dni temu i na bobo tescie wyszedl taki mega mikro mikro cien (ze generalnie pewnie bardziej w mózgu go mam niz na tym tescie) Ale to czulosc ma duza wiec mysle ze to moze ten ovitrelle?
Ale nie sa szkodkiwe dla kobiet w ciazy??@misis188 z nimi teraz jest tragedia... tego rybactwa i komarzysk jest od groma... A że ja na nie uczulona to niestety wyglądam jak potworek
Ale w domu to najlepiej mi się sprawdzają że gwiazdkowe offy lub brossy...
Ja bym poczekala do czw na bete.Na zywo widac lepiej. Ale kij wie czy to kurczak czy ovitrelle...
Dalej trzeba czekac. Bleh.