gosia321
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ten drilling juz mialam. Drugi raz razej mi tego nie zrobia, bo za pierwszym razem.mialam porzadnie przegwizdane te jajniki (z reguly sie robi po 15 nakluc w jednym a ja mialam po ponad 30) a po drugie amh juz mam na normalnym poziomie, a po tym drastycznie spada.*****!!!
Słońce spinaj poślady i szykuj się na kolejną stymulację. Zmieniaj protokół. Może ten cały dryling jajników poprawiłby jakość komórek?
Tulę![]()
Kochana wierze ze zmiana lekarza na bardziej przystepnego i rozmownego a takze powrot do dlugiego protokolu dadza przy kolejnej probie piekne jajka. Nie zawsze jest tak ze najbardziej chwalony lekarz w klinice bedzie dla nas tym najlepszym wyborem.Wlasnie mam ten nieszczesny 2+1 wiec nigdzie nie pojde. Ale na 90 % zostaje u Gajewskiej.
@redferrari :*
Ja ten drilling juz mialam. Drugi raz razej mi tego nie zrobia, bo za pierwszym razem.mialam porzadnie przegwizdane te jajniki (z reguly sie robi po 15 nakluc w jednym a ja mialam po ponad 30) a po drugie amh juz mam na normalnym poziomie, a po tym drastycznie spada.
Babiszonki, dzieki za wsparcie. Zlego diabli nie biora to i mi nic nie bedzie. Najbardziej teraz przezywam, ze do roboty bede musiala wrocicbede zyc.
Gajewska jest super bardzo rozsądna lekarka. To jeszcze masz dwa podejścia na pewno się uda. Tylko to czekanie jest najgorszeWlasnie mam ten nieszczesny 2+1 wiec nigdzie nie pojde. Ale na 90 % zostaje u Gajewskiej.
@redferrari :*
@dżoasia - jakby to nie zabrzmiało " kocham" Cię kobito za ten Twój optymizm !!!!! Quwa normalnie " kocham" , a co do roboty - ja tym razem tak ułożyłam grafik, aby mieć tylko wolne na podglady jajków , na pobranie jajków , transfer i tylko 1 dzień po. Powiedziałam sobie, ze nie będę siedział po transferze w domu i myślała jak żyć do bety. Quwa jaka ja egoistka Ty tu strach przed pracą, a ja blondii o robocie - przepraszaćBabiszonki, dzieki za wsparcie. Zlego diabli nie biora to i mi nic nie bedzie. Najbardziej teraz przezywam, ze do roboty bede musiala wrocicbede zyc.